Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 4.55

Flexibele opvang

Woonplaats

Westervoort

LRK registratie

Locatie

Ik ben Gerda uit Westervoort. Ik ben 53 jaar. Ik ben sinds 5 jaar gastouder. Daarvoor heb ik eigenlijk van alles gedaan: in de uitvaart gewerkt, klantenservice, in de sauna en horeca. Ik heb de opleiding sociale academie gedaan maar het laatste jaar niet afgemaakt. Mijn man was een kinderopvang begonnen en deze heb ik overgenomen. Mijn opvang gaat uit van christelijke normen en waarden, zo ben ik zelf ook opgevoed. Dit houdt in dat we respect hebben voor elkaar en ik vind het belangrijk dat kinderen zich goed voelen. Op het moment vang ik meer kinderen op die geen christelijke achtergrond hebben, maar zij leren dan wel dat er soms bijv. kinderen willen bidden. Ik bied de kinderen gezonde voeding aan. Koekjes zijn goed maar snoepen doe ik niet aan. Ik heb zelf 4 kinderen en nog twee volwassen dochters uit mijn tweede huwelijk. Mijn zoon van 19 en dochter van 22 wonen nog thuis. In mijn opvang heb ik nu 9 kinderen van alle leeftijden. Ik vind het ’t leukst als ik kleine kinderen krijg die ik echt kan zien opgroeien. Mijn activiteiten verschillen per dag en het hangt af van welke kinderen ik heb. De grote kinderen zijn vaak bij hun eigen vriendjes, en als ik een baby’tje thuis heb dan ben ik aan huis gekluisterd. Ik vind het fijn om meerdere kinderen per dag te hebben zodat ze echt fijn met elkaar kunnen spelen. Ik woon in een rijtjeswoning aan het water. Dit is afgeschermd met een hek. In onze buurt zijn veel speeltuintjes waar we vaak heen gaan en soms gaan we ook naar de kinderboerderij. Achter in de tuin hebben we een hut waar ook veel gespeeld wordt. We hebben een (kleine) hond die we ook samen uitlaten. Mijn uurtarief is €4,55. Sommige kindjes eten mee, dat is ongeveer 1 euro. Mijn uurtarief is €4,55. Het avond eten is €1,00 per kind.


Gastouder Gerda
uit Westervoort


Ik ben Gerda uit Westervoort. Ik ben 53 jaar. Ik ben sinds 5 jaar gastouder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.