Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Geertje uit Almere. In 2009 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb de opleiding zorg en welzijn niveau 2 afgerond. Daarnaast heb ik uiteraard een EHBO-diploma en ben ik in het bezit van het certificaat goed gastouderschap. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Almere. Mijn kindjes zijn, een jongetje van 4, en twee meiden van 8 en 10. Ik vind het erg belangrijk dat ik de kindjes een veilige huiselijke plek kan bieden, waar de kindjes zich thuis en prettig voelen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich bij mij kunnen ontwikkelen, ieder op hun eigen manier en tempo.

De activiteiten die ik uitvoer met de kindjes zijn heel uiteenlopend. Ik houd van knutselen, koekjes bakken, wandelen in het bos, speeltuin ect.  De activiteiten zijn natuurlijk ook afhankelijk van de leeftijd. Ik besteed altijd aandacht en tijd aan verjaardagen en feestdagen zoals sinterklaas en kerst.

Om de ontwikkeling te stimuleren pas ik de activiteiten aan de leeftijd van de kindjes aan. Ik lees graag voor, laat de kindjes puzzelen en laat ze met blokken bouwen. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om de kinderen mmet waardeloos materiaal te laten spelen, zoals dozen, wc rollen. Het is zo leuk om te zien dat dat hun fantasie echt prikkelt. Qua structuur van de dag ziet iedere dag er ongeveer zo uit: om 10 uur gaan we gezamenlijk fruit eten en drinken aan tafel. Daarvoor of daarna doe ik meestal een activiteit met de kinderen. Om 12 uur eten we gezamenlijk brood. Tussendoor gaan de kindjes naar bed. ’S middags doe ik meestal een activiteit of laat ik de kinderen lekker zelf spelen. Net waar behoefte aan is. Op dit moment heb ik 4 kindjes in de opvang. De kindjes zijn 1, 1,5, 5, 3,5. Ik heb een konijn, maar de kindjes kunnen hier niet bij zonder begeleiding. Het konijn is erg tam. Ik woon in een eengezinswoning met 5 slaapkamers er is een speciale slaapkamer voor de kindjes. Hier staan dan ook vaste bedjes. 

Ik woon aan een plantsoen vlakbij speelplaats. Er is geen doorgaande weg voor onze woning, maar een groot grasveld. De buurt is rustig. Ik heb een grote tuin met een trampoline en speeltoestellen. Er is een omheining dus de kindjes kunnen niet zonder begeleiding de tuin verlaten. Achter onze tuin is een afgesloten pleintje met speeltoestellen. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen, fietsen. Dit pleintje is direct gelegen achter onze tuin. Het bos is vlakbij dus ik ga vaak wandelen in het bos. Verder is er een kinderboerderij en een grote speeltuin in de buurt. Ik heb een 7-persoonsauto die ik regelmatig gebruik tijdens de opvang. Verder ben ik in het bezit van een dubbele wandelwagen, loopfietsje, vaste ledikantjes, box, eigenlijk alles is aanwezig om de opvang op een juiste wijze uit te voeren. Als laatste wil ik graag laten weten dat ik erg flexibel ben. De ouders kunnen gewoon bellen als de opvang iets uitloopt of als er een wijziging in hun rooster is.  Mee eten in de avond, in bad doen van de kindjes of blijven slapen is ook geen probleem.


Gastouder Geertje
uit Almere


Ik ben gastouder Geertje uit Almere. In 2009 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb de opleiding zorg en welzijn niveau 2 afgerond.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.