Ik ben gastouder Fatima uit Zoetermeer

 

Over Ik ben gastouder Fatima uit Zoetermeer

Ik ben gastouder Fatima uit Zoetermeer, 44 jaar, getrouwd en heb zelf drie lieve kinderen in de leeftijd van 14, 11 en 7 jaar.

Meer lezen
Naam
Fatima
Leeftijd
0
Woonplaats
Zoetermeer
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20161095
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
19/06/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Fatima uit Zoetermeer, 44 jaar, getrouwd en heb zelf drie lieve kinderen in de leeftijd van 14, 11 en 7 jaar. Met hen ben ik graag en vaak actief bezig en bied hen warmte, gezelligheid, geborgenheid en geef specifieke aandacht aan elk kind apart.

Kinderen vind ik leuk en daarom heb ik na 21 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang gewerkt. besloten de deur van mijn eigen kleinschalige opvang, KNUFFELBEER, te openen. Een rustige en gezellige opvang in mijn eigen woning.

 

Ik vind het belangrijk dat uw kindje goed wordt verzorgd, individueel aandacht krijgt en zich veilig voelt bij mij. Ik zorg dan ook voor een prettige leef- en leersituatie. Uw kindje komt terecht in een veilig en pedagogisch verantwoord leefomgeving. Het doorgroeien met meerdere kindjes heeft naar mijn idee een positief sociaal effect zoals het leren van elkaar, samenspel, assertiviteit en voorschoolse voorbereiding.

Als geen ander weet ik dat uw kind het dierbaarste bezit is wat je kan hebben. Als ouder ben je dan ook op zoek naar een betrouwbare, liefdevolle opvang.

Naast goede algehele verzorging bied ik uw kindje ook creatieve en muzikale activiteiten aan om de ontwikkeling te stimuleren. Samen knutselen, liedjes zingen, dansen, spelletjes, voorlezen, educatieve spelletjes, buiten spelen, seizoenen ontdekken, elke dag een gevarieerd en afwisselend programma.

Een open en eerlijk contact met ouders vind ik heel belangrijk. Vanaf het eerste contact moet er de juiste klik zijn. Je moet elkaar kunnen vertrouwen, onderling duidelijke afspraken maken en tot één lijn komen qua opvoeding.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Fatima uit Zoetermeer

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ