Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Zoetermeer

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Fatima uit Zoetermeer, 44 jaar, getrouwd en heb zelf drie lieve kinderen in de leeftijd van 14, 11 en 7 jaar. Met hen ben ik graag en vaak actief bezig en bied hen warmte, gezelligheid, geborgenheid en geef specifieke aandacht aan elk kind apart.

Kinderen vind ik leuk en daarom heb ik na 21 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang gewerkt. besloten de deur van mijn eigen kleinschalige opvang, KNUFFELBEER, te openen. Een rustige en gezellige opvang in mijn eigen woning.

 

Ik vind het belangrijk dat uw kindje goed wordt verzorgd, individueel aandacht krijgt en zich veilig voelt bij mij. Ik zorg dan ook voor een prettige leef- en leersituatie. Uw kindje komt terecht in een veilig en pedagogisch verantwoord leefomgeving. Het doorgroeien met meerdere kindjes heeft naar mijn idee een positief sociaal effect zoals het leren van elkaar, samenspel, assertiviteit en voorschoolse voorbereiding.

Als geen ander weet ik dat uw kind het dierbaarste bezit is wat je kan hebben. Als ouder ben je dan ook op zoek naar een betrouwbare, liefdevolle opvang.

Naast goede algehele verzorging bied ik uw kindje ook creatieve en muzikale activiteiten aan om de ontwikkeling te stimuleren. Samen knutselen, liedjes zingen, dansen, spelletjes, voorlezen, educatieve spelletjes, buiten spelen, seizoenen ontdekken, elke dag een gevarieerd en afwisselend programma.

Een open en eerlijk contact met ouders vind ik heel belangrijk. Vanaf het eerste contact moet er de juiste klik zijn. Je moet elkaar kunnen vertrouwen, onderling duidelijke afspraken maken en tot één lijn komen qua opvoeding.


Gastouder Fatima
uit Zoetermeer


Ik ben gastouder Fatima uit Zoetermeer, 44 jaar, getrouwd en heb zelf drie lieve kinderen in de leeftijd van 14, 11 en 7 jaar.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.