Leeftijd gastouder

45 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Nieuwerkerk aan den IJssel

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Esther uit Rotterdam. Ik ben 37 jaar. Ik heb altijd op een kinderdagverblijf gewerkt, toen mijn dochter geboren is heb ik er voor gekozen om gastouder te worden omdat dit makkelijk te combineren is met mijn gezin. Ik heb bij de kdv gewerkt. Ik heb de opleiding mdgo vz gedaan. Ik heb de cursussen kinder EHBO en kindermishandeling gedaan. Ik heb een dochter van 9 en zoontje 7 en mijn man. Ik heb een vaste structuur dat vind ik belangrijk, regelmaat en dat een kind zich veilig voelt. Wij gaan veel naar buiten naar speeltuintjes, er is veel speelgoed ik kijk naar behoefte van het kind. Wij hebben vaste tijden met eten aan tafel. Rond tien uur aan tafel met drinken en een koekje. Een broodje tegen 11.45. Dan gaan ze tegen half 1 op bed en s’middags om half 4 aan tafel met biscuit of een rijstwafel. Ik heb 6 kinderen in de opvang en gemiddeld twee gastkinderen per dag. In de leeftijd van 3 van 1 jaar en drie van 2 jaar. Ik heb een cavia. Ik woon in een vrij ruime eengezinswoning. Slapen doen de kinderen boven in de logeerkamer in een camping bedje. 1 kindje per kamer. Ik woon in een kinderbuurt tegenover een basisschool. Ik heb een tuin met een schommel en trampoline loop autootjes. Ik heb een afgesloten tuin. Er is een speeltuintje in de buurt. Ik ga soms met de fiets of openbaar vervoer af en toe met de auto. Er is een camping bedje, wandelwagens, 3 kinderstoeltjes, autostoeltjes en een box aanwezig. Mijn uurtarief is €5,00.


Gastouder Esther
uit Nieuwerkerk aan den IJssel


Ik ben gastouder  Esther uit Rotterdam. Ik ben 37 jaar. Ik heb altijd op een kinderdagverblijf gewerkt, toen mijn dochter geboren is heb ik er voor gekozen om gastouder te worden omdat dit makkelijk te combineren is met mijn gezin.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.