Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Houten

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Esther uit Houten. Ik ben begonnen als kleuterlerares op de basisschool en sinds 2011 ben ik gastouder aan huis. Ik heb gewerkt als kleuterlerares op de basisschool. Ik heb de Pabo gedaan. Ik heb de cursus kinder ehbo gedaan. Ik woon samen met mijn man en onze 3 kinderen van  7, 9 en 12 jaar oud. Ik vind het belangrijk dat er een huiselijke sfeer is en dat de kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Ik houd de kindjes graag bezig met leuke activiteiten zoals voorlezen en creatief knutselen . Met knutselen werk in ook in thema’s . Vooral met mooie weer ga ik graag met de kindjes naar buiten en kijken na de lammetjes  . Soms ga ik ook wel eens met de kindjes koken of maken we muziek. Het ritme kan verschillen. Het liefst niet later dan 9.00 dat de kindjes gebracht worden.  Zodra de kindjes er zijn dan kunnen ze vrij spelen. Tussen door eten we fruit en gaan we knutselen. Om 12 uur eten we brood en de kindjes die moeten slapen gaan dan naar bed toe. Tussen de middag komen me eigen kinderen thuis en eten we wat samen en dan gaan we erop uit of gaan we allemaal in de tuin spelen. De tuin is helemaal afgeschut met allemaal speelmogelijkheden. Op maandag heb ik  2 in de ochtend en 3 in de middag . Op dinsdag 4 kindjes en op donderdag ook 4 kindjes. Waarvan 1 baby. Ik heb 2 konijnen en een goudvis. We hebben ook een hamster maar die gaat tijdens de opvang na boven. De kinderen reageren goed op de huisdieren. Wij wonen in een  vrijstaand geschakelde woning. Het is een nieuwbouw woning. Ik heb een tuin geheel afgeschermd met speeltoestellen. Er zijn speeltuintjes in de buurt. Ik maak gebruik van de bakfiets. Soms de auto met zitjes en dat vraag ik aan de ouders. Er is een boks, wandelwagen, kinderstoel, stapelbed en een camping bed aanwezig . De baby kan apart slapen. Ouders moeten echt achter een gastouder staan.  8 weken vakantie per jaar tijdens de school vakantie.


Gastouder Esther
uit Houten


Ik ben gastouder Esther uit Houten. Ik ben begonnen als kleuterlerares op de basisschool en sinds 2011 ben ik gastouder aan huis. Ik heb gewerkt als kleuterlerares op de basisschool.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.