Leeftijd gastouder

49 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Arnhem

LRK registratie

Locatie

Wie ben ik?

Mijn naam is Ester Siegers en ik ben gastouder in Arnhem. Ik ben 45 jaar oud en woon met mijn drie kinderen van 20,17 en 5 jaar.  Ik heb het diploma SPW-3 behaald in 2007 waarna ik 8 jaar in vaste dienst ben geweest als peuterleidster.

Vanaf 2015 ben ik met mijn dochtertje samen de opvang gestart. Zij is opgegroeid met leeftijdsgenootjes die bij ons thuis komen spelen. Als gastouder ontvang ik de gastkinderen in mijn eigen huis. Ik bied de kinderen een veilige, huiselijke omgeving waar zij zich emotioneel geborgen voelen en zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

 

Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de kinderen, het begeleiden in de spelontwikkeling, taal -en sociale vaardigheden. Ik bied de kinderen materialen en activiteiten aan waarmee zij zich actief en creatief kunnen uiten zoals fantasiespel, dans/ muziek, spelletjes en ook knutsel -en kookactiviteiten. Ik ga wekelijks met de kinderen buitenshuis op pad, zoals een wandeling in het bos, een bezoek aan de kinderboerderij of naar de speeltuin. Ook bied ik de kinderen culturele activiteiten aan en gaan we naar bv een theatervoorstelling, een kerk of de bibliotheek.

Ik leer kinderen normen en waarden aan die ook op de basisschool van hen verwacht worden, zoals samen delen en op de beurt wachten. Ik geef een kind de ruimte om eigen grenzen te ontdekken en die van de ander, om te gaan met teleurstelling en om een uitdaging aan te durven gaan.

We hebben een hechte groep die inmiddels 4 jaar samen is en echt een band met elkaar hebben opgebouwd.  Ons huisje altijd gevuld met kinderen geweest, ook toen mijn oudere kinderen jonger waren. Ik hou van de huiselijkheid met jonge kinderen om me heen.


Gastouder Ester
uit Arnhem


Mijn naam is Ester Siegers, moeder van drie kinderen (20,17 en 5). Ik werk sinds 2015 als gastouder en heb een kleine groep bso kinderen. Beschikbaarheid en locatie in overleg te combineren.

Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.