Leeftijd gastouder

60 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 4.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Amstelveen

LRK registratie

Locatie

Ik ben Elisa uit Amstelveen. Ik ben 51 jaar. Ik ben gastouder sinds 2008. Voordat ik gastouder ben geworden ben ik werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf in Curaçao. In Nederland 4 jaar bij gehandicaptenzorg gewerkt en daarna gastouder geworden. Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is, liefde naar het kind uitstralen, goede communicatie met de ouders, op een lijn met de ouders zitten en kinderen stimuleren in hun ontwikkeling. Mijn dagritme ziet er als volgt uit, in overleg met de ouders, probeer ik het dagritme van thuis te hanteren. Hangt ook af van de andere kinderen die aanwezig zijn. Alles gaat in overleg met de ouders. We doen veel motorische activiteiten, buitenspelen doe ik elke dag met de kinderen, lezen, dansen etc. Ik heb zelf 2 kinderen die op zichzelf wonen en 2 kinderen die nog thuis wonen van 15 en 19 jaar oud. Momenteel heb ik 2 kinderen in de opvang in de leeftijd van 2(jongen) en 3(meisje) jaar. Ik heb de opleiding SPW en BBL gehandicapten zorg gedaan. Er is een beneden wc woonkamer met eetgedeelte en een keuken, voortuin en achtertuin aanwezig, waar de kinderen kunnen spelen. Er zijn boven 3 slaapkamers, in 1 slaapkamer een commode. Een babybedje en een logeerbed. Campingbedjes zijn ook aanwezig. Er is ook nog een zolder, maar daar komen de kinderen niet. Als de kinderen boven zijn is dat alleen in de ‘’logeerkamer’’ en de badkamer. Er zijn traphekjes aanwezig. Medicijnen in een afgesloten kast waar kinderen niet bij komen. Er zijn speeltuinen in de buurt op loopafstand. Ik fiets niet, maar kan eventueel wel met auto op pad. Ik vraag hier voor toestemming aan de ouders. Met de auto ga ik onder andere naar de kinderboerderij. Ik woon in een kindvriendelijke buurt, er zijn niet zoveel buurtkindjes, wel veel tienerkinderen. Ik woon in een 30 km zone. Ik heb geen huisdieren. Er word niet gerookt. Ik ben een een diabetes patiënt. Dit belemmerd mij overigens niet in haar werk. Het kind gaat mee tijdens het kennismakingsgesprek! In overleg met de ouders is eigenlijk alles mogelijk. Mijn uurtarief is €4,50 (mee eten, behalve bij speciaal dieet. Zelfs luiers en eventuele speciale zalfjes).


Gastouder Elisa
uit Amstelveen


Ik ben Elisa uit Amstelveen. Ik ben 51 jaar. Ik ben gastouder sinds 2008.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.