Ik ben gastouder Editha uit Apeldoorn

 

Over Gastouder Editha uit Apeldoorn

Mijn naam is Editha en ik woon samen met George. Samen hebben wij twee kinderen. Ashley, geboren in 2000 en Enrico, geboren in 2004.

Meer lezen
Naam
Editha
Leeftijd
0
Woonplaats
Apeldoorn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150061
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
28/08/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Mijn naam is Editha en ik woon samen met George. Samen hebben wij twee kinderen. Ashley, geboren in 2000 en Enrico, geboren in 2004. Ik bied opvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Wij wonen in de wijk Zonnetuin dat ligt tussen de wijken Woudhuis en de Maten. Dit is een kindvriendelijke buurt. Achter ons huis hebben wij een grote speeltuin/plaats. Zelf hebben wij een afgesloten tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen in hun eigen tempo ontwikkelen. Ook vind ik het erg gezellig om met de kinderen te knutselen bijvoorbeeld voor de feestdagen. Samen spelen,dansen,zingen of een boekje lezen maar natuurlijk ook vrij spelen, de kinderen hebben een eigen speelhoek. Tijdens het eten en drinken zitten we gezellig met z`n allen aan tafel. Voor de kleintjes is er een aparte slaapkamer en elk kindje heeft zijn eigen bedje. Ook heb ik een vierlingenwagen zodat we gezellig naar buiten kunnen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier komen en zich thuis voelen. Bruto vergoeding 4,75 incl eten en drinken excl luiers en baby voeding.

Annuleer

Reageer op Gastouder Editha uit Apeldoorn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.