Leeftijd gastouder

49 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Deventer

LRK registratie

Locatie

Hallo,

Ik ben Dennise , ik ben getrouwd en heb twee dochters van 13 en 10 jaar. ik ben woonachtig in colmschate essenerveld. Vlakbij voetbal vereniging Helios en een goede aansluiting op de snelweg A1. Ik ben al ruim 8 jaar gastouder met heeel veel plezier, en heb een eigen opvang ruimte aan huis.Waar de kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan( spelen knippen kleien plakken enz. wij hebben een zeer lief hondje en 3 super katten. de dieren komen overigens niet in de opvang ruimte van de kinderen. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 2,5 maand tot zolang nodig is.Ik heb een mooie grote tuin Waar heerlijk in gespeeld kan worden. ook genoeg speeltuintjes in de omgeving.Ik ben van alle gemakken voorzien als het om de opvang gaat. Ook heb ik een lidmaatschap op de kinderboerderij in holten. en zover mijn werk het toelaat, ga ik daar nog wel gereld heen.Ik heb op het moment weer wat plek aangezien er bij mij wat kinderen zover zijn dat ze naar school gaan. Ik probeer de kinderen zoveel mogelijk van thuis ook hier bij te brengen. Maar ook liefde aandacht rust en regelmaat en een luisterend oor staat hier hoog in het vaandel.de kinderen worden gewoon hier bij ons in het gezin opgenomen. en en doen ook gewoon met het dagelijks leven mee. iedereen is hier gelijk.bij ons is nee nee. en samen spelen is samen delen.ook heb ik regelmatig stagiaires die met ons meelopen een aantal maanden. En voor de kinderen is dat erg leuk een aantal handen meer. zo kun je nog meer leuke dingen ondernemen.Op het moment ben ik nog beschikbaar voor maandag woensdag donderdag en vrijdag, De dinsdag kan in overleg misschien ook geregeld worden.Heeft u nog vragen, of wilt u vrijblijvend komen kijken, reageer dan op mijn profiel en wie weet tot snel.

p.s Ik ben ook beschikbaar voor alleen vakantie opvang. Ik ben iig beschikbaar voor 5 hele dagen in de week van 7 T/M 25 juli 2014!!


Gastouder Dennise
uit Deventer


Hallo, Ik ben Dennise , ik ben getrouwd en heb twee dochters van 13 en 10 jaar. ik ben woonachtig in colmschate essenerveld.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.