Leeftijd gastouder

47 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Houten

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Debbie uit Houten. Toen mijn derde kindje geboren werd ben ik in 2009 begonnen als gastouder. Ik paste in eerste instantie vrijblijvend op kinderen van vriendinnen en op die manier ben ik erin gerold. Ik ben jong moeder geworden en een tijd met mijn man in Londen gewoond, in die tijd heb ik niet gewerkt. Daarna ben ik als gastouder gaan werken. Ik heb de opleiding SPW-4 gedaan. Ik heb de cursus kinder-EHBO (en altijd de herhalingen) en allerlei aanverwante workshops met betrekking tot de kinderopvang gedaan. Ik ben getrouwd en heb een zoon van 17, een dochter van 12 en een zoon van 9.  Ik vind het belangrijk dat er veel plezier en gezelligheid is. Het kind staat centraal bij mij, ik kijk naar ieder kind individueel en wat ze nodig hebben en leuk vinden om te doen. Ik vind het leuk om te knutselen, veel naar buiten, lezen, zingen, muziek maken, verkleden, schminken. Ik werk ook veel met thema’s; seizoenen etc. Na binnenkomst, spelen, fruit eten, naar buiten, lunch, slapen, kinderen uit school halen, drinken, activiteit of buiten spelen. Ik heb op dit moment 5 kinderen in de opvang tussen de 8 maand en 8 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een 2 onder 1 kap met tuin, ik heb een aparte ruimte in huis die ik als speelkamer gebruik. Ik woon in een heerlijke rustige kindvriendelijke/kindrijke buurt. In de buurt zijn veel speelmogelijkheden waar we regelmatig naar toe gaan.  Speeltuin, schommelpark, voetbalveld, en het schoolplein. Ik maak gebruik van een bakfiets en verder gaan we lopend. Allerlei materialen die nodig zijn voor de opvang van baby’s en oudere kinderen zijn aanwezig.


Gastouder Debbie
uit Houten


Ik ben gastouder Debbie uit Houten. Toen mijn derde kindje geboren werd ben ik in 2009 begonnen als gastouder. Ik paste in eerste instantie vrijblijvend op kinderen van vriendinnen en op die manier ben ik erin gerold.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.