Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik ben Danielle. Ik heb eerst gewerkt bij jeugdzorg als psycholoog/gedragsdeskundige. Bij de geboorte van mijn dochter bleef ik thuis; ik wilde 1 ouder altijd thuis hebben. Ik ben begonnen met gastouder opvang in 2006 toen ik begon met de oppas voor een vriendin. Ik heb daarvoor mijn zorg en welzijn diploma behaald. Het gastouder zijn beviel mij erg en ik vindt het nog steeds er leuk. Daarnaast werk ik, alleen op de woensdag en zondag, als (grond)stewardess. Ik vang kinderen op op de maandag, dinsdag en donderdag. Ik heb een kindje van 1 jaar, van 2 jaar en van 4. In september krijg ik er een baby’tje bij. Zelf heb ik 3 kinderen, van 14, 10 en 6 jaar oud. Ik ga veel met de kinderen naar buiten; er is een speeltuin en veldje in de buurt en ik heb ook speeltoestellen in de achtertuin. We hebben geen huisdieren. Spelenderwijs leer ik de kinderen van alles. Dit gaat in overleg met de ouders en ook de kinderen moeten er zin in hebben. Ik forceer niets. Ik leer de kinderen over vormen, kleuren, cijfers, plantjes en bloemen etc. Alles gaat op hun leeftijd gebaseerd. De kinderen leren meehelpen met ontbijt en opruimen en het omgaan met elkaar. Ook leren ze over muziek, instrumenten en zingen. Verder heb ik veel speelgoed, blokken, spelletjes en lees ik veel voor. Ook bak ik soms koekjes, gaan we naar de kinderboerderij of een dagje weg. Bijvoorbeeld naar een museum, of de bioscoop. Mijn uurtarief is 6 euro, alles inclusief, behalve luiers. Ook als ik naar de bioscoop ga vraag ik aan de ouders het kaartje te betalen. De rest van de uitjes kost vaak niets.


Gastouder Danielle
uit Rotterdam


Ik ben Danielle. Ik heb eerst gewerkt bij jeugdzorg als psycholoog/gedragsdeskundige. Bij de geboorte van mijn dochter bleef ik thuis;

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.