Naam gastouder
Danielle

Leeftijd gastouder
46 jaar

Woonplaats
Amsterdam

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
10/09/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Danielle uit Amsterdam

Ik ben in 2009 begonnen, na werkzaam geweest te zijn op een crèche. Begonnen om op mijn eigen manier de kinderen op te kunnen vangen  in plaats van via de regels van een crèche. Hiervoor was ik dus werkzaam in een crèche. Ik heb in Suriname mijn onderwijs diploma’s gehaald. Die zijn in Nederland gewaardeerd en heb hier nog de opleiding helpende en welzijn gedaan om als gastouder te kunnen beginnen. Ik heb de cursussen EHBO  en een opfriscursus gedaan. Ik ben een alleenstaande moeder met kinderen van 4, 11 en 14 jaar en een pleegzoon van 9 jaar.

Tijdens de opvang vind ik het belangrijk dat een kind zich thuis kan voelen en veilig voelt. We ondernemen allerlei activiteiten om de taalontwikkeling en  motoriek te stimuleren. Mijn dagritme is afhankelijk van het aantal kinderen en schoolgaande kinderen. Ik speel in op hen behoeftes. Op dit moment zijn er 4 kinderen in de opvang op verschillende dagen. De leeftijden zijn 1, 2, 5 en 7. Ik heb geen huisdieren.

Ik woon in een eensgezinwoning hoek. Ik woon in een kindvriendelijke en rustige buurt. Ik heb geen tuin. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt waar we naar toe gaan om te spelen.Ik maak gebruik van een auto en een bolderkar. Alles wat nodig is voor opvang is tot  mijn beschikking. Ik werk volgens eigen werkplan die aan de ouders uitgereikt wordt.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.