Leeftijd gastouder

60 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Nijmegen

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Daisy uit Nijmegen. Ik ben in 1997 begonnen als gastouder. Op dat moment had ik zelf  kleine kinderen en ik wilde graag thuis blijven om voor ze te zorgen. Hoe fijn is het dan dat ik het kan combineren met andere kindjes, dus als gastouder. Het begon met vriendjes/vriendinnetjes die kwamen spelen, dit is uitgegroeit tot  gastouderopvang. Voordat ik gastouder werd was ik administratief medewerkster. Ik heb de opleiding tot kleuterleidster afgerond en daarnaast een opleiding tot administratief medewerkster. Ik heb uiterraad mijn EHBO certificaat en daarnaast heb ik de cursussen  meldcode kindermishandeling en jongens zijn anders dan meisjes gevolgd. Ik woon samen met mijn man en zoon. Bij mij moet een kind kind kunnen zijn, dit wordt gecombineer met een huiselijke omgeving. Daarnaast worden normen en waarden op een spelenderwijs geleerd. Daarnaast vind ik het leuk om te knutselen, zingen en dansen met de kindjes. Vooral creatieve activiteiten komen bij mij naar voren. Ik pas vaste slaap- en eetmomenten toe, daarnaast wordt er gekeken naar het ritme van de kindjes en de sfeer van de dag. Op dit moment heb ik 7 kindjes in de opvang en de leeftijden varieren tussen de 0 – 2. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning in een rustige kindvriendelijke buurt. Ik heb geheel omheinde tuin die helemaal aangepast is voor de kinderen met speeltoestellen endergelijke. Bij ons in de buurt zijn meerde speeltuinen en een bos te vinden. Alle afstanden doe ik lopend met de kindjes. Alles is aanwezig om de opvang juist uit te voeren.


Gastouder Daisy
uit Nijmegen


Ik ben gastouder Daisy uit Nijmegen. Ik ben in 1997 begonnen als gastouder. Op dat moment had ik zelf  kleine kinderen en ik wilde graag thuis blijven om voor ze te zorgen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.