Leeftijd gastouder

59 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Gastouder Conceicao uit Rotterdam. In 1 januari 2010 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb in de kinderopvang gewerkt met kinderen va 0-4 jaar. Bij deze werkplek heb ik ook de stage gedaan voor mijn opleiding. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3. Na de opleiding Pedagogisch medewerker ben ik begonnen aan de opleiding verpleegkundige. Maar dit voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ik heb 2 dochters van 34 en 26 jaar. Ik ben getrouwd met mijn man. Alles is gericht naar kinderen toe van A-Z, veiligheid, hygiëne, ze kunnen zich goed ontwikkelen en de ouders tevreden zijn.

Ik vind het leuk om boekje lezen, puzzels maken, koken met en voor de kinderen, dansen, springen, kleien, buiten spelen. Bij binnenkomst spelen en om half 10 fruit eten, daarna gezellig aan tafel boekje lezen, verhalen vertellen, liedjes zingen. Vervolgens verschonen en dan gerichte activiteiten doen. Na een activiteit kunnen de kinderen vrij spelen of lekker naar buiten in de tuin spelen. Om 11.15 uur gaan we naar binnen  of opruimen en doen we de schoenen uit, handen wassen en aan tafel de lunch eten. Na de lunch gaan de kinderen naar bed of rusten. Rond 15.00/15.30 uur haal ik de kinderen uit bed, verschonen, krijgen ze een tussendoortje en drinken. Aansluitend kleine activiteit aan tafel. Afsluiting vrij spelen, even tv kijken. Op dit moment 6 kinderen in de opvang,  in november gaat er 1 naar school. En in februari gaan er nog 2 af. De jongste is nu 10 maanden en de oudste bijna 4 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning met woonkamer en slaapkamer voor de opvangkinderen op begaande grond. Bovenste verdieping is voor ons gezin privé. We wonen in een rustige buurt, vlakbij de winkelstraat, school en speeltuin. Ik  voel me veilig in de buurt waar ik woon, wel heb ik een camera bij de deur om te zien wie er voor de deur staat. We maken veel gebruik van de tuin en deze is afgesloten.


Gastouder Olivia (Conceicao)
uit Rotterdam


Gastouder Conceicao uit Rotterdam. In 1 januari 2010 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb in de kinderopvang gewerkt met kinderen va 0-4 jaar.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.