Leeftijd gastouder

61 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Doetinchem

LRK registratie

Locatie

Ik ben Gastouder Coby uit Doetinchem. Ik ben nu ongeveer een jaar werkzaam als gastouder. Voordat ik gastouder ben geworden werkte ik in de thuiszorg. Toen ik daar weg ben gegaan heb ik mijn helpende zorg en welzijn niveau 2 diploma behaald en toen ben ik begonnen als gastouder. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn 2 gedaan. Ik heb de cursus EHBO voor kinderen gevolgd. Zelf hebben wij 6 kinderen, de 4 oudste kinderen zijn getrouwd en wonen niet meer thuis, de 2 jongste wonen nog wel thuis. De jongste is 13 jaar en de oudste twee kinderen zijn een tweeling en zijn 30 jaar. Ik vind vooral voor baby’s rust belangrijk. Ik maak zo min mogelijk gebruik van media, ik zal niet zo snel een filmpje opzetten voor de kinderen. Muziek vind ik wel erg leuk. Wat betreft activiteiten om de ontwikkeling te stimuleren doe ik bijvoorbeeld versjes zingen en dan de neus aanwijzen. Zingen vind ik leuk. Ik hou van knutselen, spelletjes en voorlezen. Ik kijk naar de leeftijd en wat bij de kinderen past. Bij een babytje kijk ik naar het ritme van de baby. Ik heb nu ook een aantal peutertjes in de opvang en ik heb wel een dagritme. Bijvoorbeeld vaste eetmomenten, dit vind ik ook belangrijk we zitten dan met z’n allen gezellig aan tafel om bijvoorbeeld een broodje te eten. Ook zijn er vaste verschoonmomenten.  Op dit moment verzorg ik de opvang voor mijn kleinkinderen. Het zijn drie kinderen van 1 jaar. Wij hebben een hond (Labrador), waar we vaak mee wandelen , ook met de kinderen. Wij hebben een grote tuin met nestschommel, we gaan zo vaak als het kan naar buiten, elke dag tussen 10 en 12 wanneer het weer het toelaat. Wel aan een drukke weg. De tuin is goed omheind, kinderen kunnen de tuin niet uit. Alles is eigenlijk op loopafstand, de speeltuin, de supermarkt, het bos waar we dan met de hond en kinderen gaan wandelen, de stad en het zwembad. De auto gebruik ik eigenlijk nooit, alles is op loopafstand. Ik heb een fietskar, een tweeling wagen en een  gewone wandelwagen. Waarschijnlijk vanaf september een stagiaire. Bij een baby is het belangrijk dat ze rustig slapen, ze hebben dan ook een eigen kamer boven, met een ledikanten of baby’s kunnen slapen in de  kinderwagenbak.


Gastouder Coby
uit Doetinchem


Ik ben Gastouder Coby uit Doetinchem. Ik ben nu ongeveer een jaar werkzaam als gastouder. Voordat ik gastouder ben geworden werkte ik in de thuiszorg.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.