Leeftijd gastouder

68 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Den Bosch

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Cili uit Den Bosch. Ik ben ca. 20 jaar met veel plezier werkzaam als GO. Voordat ik GO ben geworden ben ik werkzaam geweest als Z-verpleegkundige. Ik ben in het bezit van het diploma Z-verpleegkundige. In verband met wateroverlast is dit diploma verloren gegaan. Verder heb ik de cursus gevolgd die nodig is om als GO te werken en een cursus EHBO. Ik ben getrouwd en er wonen geen kinderen meer thuis. We hebben inmiddels 5 kleinkinderen. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich bij mij op hun gemak voelen. Ik ben extra alert op het niet buitensluiten van andere kinderen en probeer daar zo snel mogelijk op in te spelen. Ik probeer in ieder geval 1 keer per dag met de kinderen naar buiten te gaan. Afhankelijk van de belangstelling van een kind knutselen we veel, er wordt door ons gedanst op lekkere meezing muziek en ook lezen we veel en doen we samen spelletjes. Tot ongeveer 9.00 uur komen de kinderen binnen en gaan ze in speelgoedbakken rommelen. Als iedereen binnen is ruimen we eerst weer even op, en eten we fruit. Als het enigszins kan dan gaan we naar buiten, er is een hertenkamp in de buurt en ook kunnen ze in de buurt geitjes aaien e.d. We eten brood en de kinderen die het nodig hebben gaan een middagslaapje doen. Hierna drinken we wat met een koekje erbij en gaan we weer naar buiten. Tussen 16.30 18.30 worden de kinderen opgehaald en zijn we dus binnen aan het spelen. Op dit moment heb ik 6 meisjes en 3 jongens op wisselende dagen in de opvang. Verder heb ik op woensdag nog 3 meisjes in BSO. Wij hebben geen huisdieren. We wonen in een eengezinswoning in een rijtje. Achter ons huis bevindt zich een autovrije speelplaats. We hebben een afgesloten tuin met een glijbaan, stepjes, fietsjes en een autootje waarmee gespeeld kan worden. Ik probeer dagelijks met de kinderen naar buiten te gaan en probeer dan altijd of naar de geitjes of naar het hertenkamp te gaan. Ik heb geen rijbewijs en doe alles lopend met de kinderen. Er is een dubbel kinderwagen aanwezig en verder beschik ik over een enkele kinderwagen, een box, kinderstoeltjes (3 st) en 5 bedjes. Ik ben al wat ouder en dit wil ik graag melden om teleurstelling bij ouders te voorkomen.

 


Gastouder Cili
uit Den Bosch


Ik ben gastouder Cili uit Den Bosch. Ik ben ca. 20 jaar met veel plezier werkzaam als GO. Voordat ik GO ben geworden ben ik werkzaam geweest als Z-verpleegkundige.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.