Leeftijd gastouder

53 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Oosterhout

LRK registratie

Locatie

Bent u op zoek naar een opvangplek voor uw kind terwijl u aan het werk bent? Waarbij u met een gerust hart de kinderen bij de opvang achterlaat zodat u uw aandacht op het werk kan richten?

Ik stel mij graag aan u voor:
Ik ben een vrolijke, lieve, ondernemende gastouder, die veel naar buiten gaat. En werk graag met thema’s, seizoenen en verjaardagen, dan gaan we gezellig knutselen, en elke keer worden er schitterend mooie creaties door de kinderen gemaakt. Zelfs de allerkleinsten zijn kunstenaars 😉
Ik ben een voorstander van vrij spelen. Daardoor kunnen kinderen veel meer zelf ontdekken en zo belangrijke eigenschappen en vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast ben ik consequent, en heb duidelijke regels, normen en waarden. Ik bied de kinderen structuur en veiligheid, waarbij ik ze dagelijks voldoende uitdagingen bied voor hun ontwikkeling. Naar het kind kijken, en daar de behoefte aan aanpassen is een uitdaging die ik met plezier dagelijks aan ga. Ook zelf het goede voorbeeld geven vind ik belangrijk. De kinderen zelf dingen laten doen die ze kunnen, stimuleer ik graag. Er is voldoende speelgoed aanwezig bij mij om alle leeftijden van de kinderen te kunnen uitdagen en bezig te houden met hun spel. Verder vindt ik het voor ouders belangrijk dat ook jullie wensen in de opvang naar voren kunnen komen, en waar mogelijk kom ik daaraan graag tegemoet.

Ik heb een gezellige tienerzoon die overdag naar school gaat. Vaak is hij met de opvangkindjes aan het spelen en stoeien, die dat erg leuk vinden. In de grote achtertuin kan er volop worden gespeeld met de speeltoestellen en fietsjes. Ik woon in een hof, dus er is geen onnodig autoverkeer, en hier kunnen de kinderen ook volop spelen met elkaar. Er zijn bij mij geen huisdieren aanwezig. En in huis wordt niet gerookt.

Elke dag, behalve als het regent, gaan we naar de speeltuinen die in de wijk liggen. Vaak tref ik daar andere gastouders, en zo leren de kinderen met andere kindjes spelen. Ook heb ik leuk contact met collega gastouders, en om de zoveel tijd spreken we af om leuke dingen met de kinderen te ondernemen. We gebruiken in de opvang graag het VVE programma van KIKI (kiki de beer) Ik ben nu 9 jaar gastouder. En heb ruime werktijden. Ik woon in Breda in de wijk, de Heuvel/Princenhage, in het oude hogeschool gebouw.

Er is nog ruimte vrij op alle dagen van de week. Op alle dagen van de week werk ik van 07.30-19.30 uur.

Ik ben in het bezit van alle benodigde papieren, en ik heb SPW3 behaald in 2012. Ik heb mijn EHBO diploma, voor volwassen en kinderen behaald, en deze wordt jaarlijks verfrist. Op dit moment volg ik de opleiding HBO-Bachelor Psychologie, specialisatie kinderen en jeugd. Ook ben ik in het bezit van een AED diploma. Ik gebruik het programma VVE KIKI en ben ook een leerbedrijf voor Calibris voor het begeleiden van stagiaires. De verplichte controle van de GGD heb ik ook gehad. En ik sta bij de gemeente en het landelijk register voor kinderopvang ingeschreven. Dat betekend dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag van de belasting.

Voor meer informatie, of een kennismaking kunt u contact opnemen:


Gastouder Christelle
uit Oosterhout


Bent u op zoek naar een opvangplek voor uw kind terwijl u aan het werk bent? Waarbij u met een gerust hart de kinderen bij de opvang achterlaat zodat u uw aandacht op het werk kan richten?

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.