Leeftijd gastouder

32 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Leiderdorp

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Chantal uit Leiderdorp. Ik ben al 11 jaar gastouder, in eerste instantie bij mensen thuis en op een gegeven moment ben ik de opvang bij mij thuis gaan doen. Voordat ik gastouder werd heb ik de opleiding tot kapster gevolgd. Hier heb ik nooit iets mee gedaan. Daarna heb ik de opleiding Helpende&Welzijn niveau 2 gevolgd. Verder heb ik een EHBO cursus gevolgd en daarnaast een aantal thema-avonden.  Ik heb een partner en we hebben 2 kinderen, een jongetje van 5 jaar en een meisje van 4 maand (sept. 2016). Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich bij mij veilig voelen, ik hanteer hierbij de 3 R’s, rust, reinheid en regelmaat. Verder is het leuk om samen dingen t e ondernemen. Ik ga veel met de kinderen naar buiten als het weer dit toestaat. Verder knutselen we veel en doe ik allerlei spelletjes voor de fijne en grove motoriek. De kinderen spelen meestal tot iedereen aanwezig is. Dit is op wisselende tijden. Als het mogelijk is gaan we naar buiten, we doen spelletjes binnen, eten fruit en kijken eventueel even TV. Nadat we brood hebben gegeten gaan de kinderen die dit nog nodig hebben een middagslaapje doen. Ook ’s middags probeer ik weer met de kinderen naar buiten te gaan, even naar de winkel of naar een speeltuintje. Meestal vang ik 3 kinderen per dag op in de leeftijd van 0-3/4 jaar. Wij hebben geen huisdieren. Ik woon in een 1-gezinswoning in een kindvriendelijke buurt waar, zoals ik al heb aangeven , een aantal speeltuintjes zijn. We hebben een aardige tuin waar de kinderen met autootjes kunnen spelen. Verder is er een trampoline en een glijbaan aanwezig. In de buurt is een tuincentrum waar ik naar toe kan gaan en ook is er een zwembad waar we binnen kunnen spelen met het speelgoed. Ik heb een auto tot mijn beschikking maar ik probeer zoveel mogelijk alles wandelend te doen. Ik heb een gewone wandelwagen, een tweeling-wandelwagen, bedjes, wiegjes, box en een kinderstoel waar ik gebruik van maak.

 


Gastouder Chantal
uit Leiderdorp


Ik ben gastouder Chantal uit Leiderdorp. Ik ben al 11 jaar gastouder, in eerste instantie bij mensen thuis en op een gegeven moment ben ik de opvang bij mij thuis gaan doen.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.