Leeftijd gastouder

64 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 8

Flexibele opvang

Woonplaats

Heemskerk

LRK registratie

Locatie

Als gastouder Carola woon ik samen met mijn man Peter in Heemskerk en zijn in het rijke bezit van 3 eigen, 3 aangetrouwde en 4 kleinkinderen.

Tussen 1992 en 2003 heb ik als vrijwillige medewerker op een peuterspeelzaal en op school als overblijfmoeder leren ervaren hoe het is om te werken met kinderen. Daarna  begon voor mij in de ouderwetse vorm het oppaswerk, dat uiteindelijk over is gegaan naar het gastouderschap. Voor het diploma helpende zorg en welzijn heb ik, door mijn kennis en ervaring, een EVC-traject gevolgd. Aangezien mijn interesse verder reikten, heb ik ook de HBO Gezins- en kindercoach opleiding gedaan.

Voor mij is het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, zichzelf mogen zijn en op eigen niveau kunnen ontwikkelen en ontplooien. Voor ieder kind kan dat anders zijn, afhankelijk van wat de behoefte van het kind is.

Qua structuur zijn er een paar duidelijke lijnen: De tijden van ontbijt, lunch en warm eten en de eventuele slaapjes overdag.  Verder hanteer ik geen duidelijke grenzen van wanneer er iets wel of niet gedaan moet worden. Kijken naar het kind, de ontwikkeling en behoeften is de belangrijkste lijdraad.

De opvang vindt plaats in onze eengezinswoning met een voor en achtertuin alwaar geen huisdieren meer ronddartelen. De buurt is rustig al is de doorgaande straat wel ietsjes drukker. In de achtertuin staat een zandbak en kunnen er twee schommels hangen. Verder ook een waterbaan en los buitenspeelgoed waar de kinderen gebruik van kunnen maken. kortbij is een speeltuin en bij mooi weer gaan we naar camping Castricum met veel speeltoestellen waar de kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren en de kleintjes met zand en water kunnen spelen. Ook ga ik regelmatig naar een dichtbij gelegen klein bos en is het strand / duinen ook een favoriete plek.  Daar waar het kan doe ik zoveel mogelijk lopend, anders pak ik de auto. Voor de peuters en baby’s heb 2 ledikantjes, 1 box, 1 wandelwagen en autostoeltjes in verschillende maten zodat de kinderen veilig vervoerd kunnen worden. Een maxi cosi leen ik graag van de ouders.

Aangezien mijn man niet meer hoeft te werken, helpt hij een handje mee in de opvang.


Gastouder Carola
uit Heemskerk


Hallo, als gastouder Carola woon ik in Heemskerk. In 2003 is mijn gastouderopvang begonnen als ouderwetse oppas. Daarvoor was ik elf jaar als vrijwillige medewerker werkzaam op een peuterspeelzaal en op school als overblijfkracht.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.