Leeftijd gastouder

59 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Woerden

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Carla uit Woerden

Ik ben 22 jaar geleden begonnen als GO door op mijn buurkinderen te gaan passen. Ik heb in een winkel gewerkt en daarna ben ik thuis geweest als moeder.Ik heb de opleiding huishoudschool gedaan. Ik ben in het bezit van een EVG diploma, EHBO diploma en ik heb geholpen op een gymvereniging.Ik woon samen met mijn partner en wij hebben 3 kinderen die niet meer thuiswonend zijn.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig bij met voelen, ik communiceer op ooghoogte met de kinderen en ze mogen vooral  kind bij mij zijn. Ik knutsel graag met de kinderen, we doen spelletje zoals zakdoekje leggen, memory enz. en ook mag ik graag voorlezen.

Meestal beginnen we de dag met spelen, als het mogelijk is gaan we dan naar buiten. Om ca. 10 uur eten we fruit en gaan we wat drinken. Hierna ga ik meestal met de kinderen knutselen tot ca. 12 uur waarna we brood gaan  eten. Tegen 12.45 uur gaan de kinderen die nog slapen even naar bed. Als ze weer wakker zijn gaan we afhankelijk van het weer naar buiten naar de speeltuin of we gaan  op de stoep voor ons stoep krijten.Op dit moment vang  ik 7 kinderen op in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Ik doe geen BSO.

Wij hebben een klein hondje (13jaar) waar de kinderen verder geen contact mee (mogen) hebben.Wij wonen in een eengezinswoning met een middenstuk waar ik ruimte heb voor de kinderen. Ons huis staat aan een doodlopende straat met een grote stoep waar de kinderen ook kunnen spelen. Onze tuin is een afgesloten tuin met een poort en ik heb diverse speelmogelijkheden zoals een glijbaan, driewieler, step, skelter, wip. Ook heb ik een zandbak/waterbak en in de zomer kan  ik een zwembadje plaatsen.Er is een speeltuin in de buurt waar we naar  toe gaan. Ook is er een kinderboerderij in de omgeving maar die is iets verder weg.

Op dit moment heb ik de beschikking over een tweelingkinderwagen en ik overweeg de aanschaf van een 4 persoonskinderwagen.Ik heb 2 kinderstoelen, 4 campingbedjes met beddengoed, slaapzakjes enz. en verder heel veel speelgoed.Ik probeer zoveel mogelijk het ritme van het kind/ouder aan te houden en in overleg te blijven en dan kan er veel.


Gastouder Carla
uit Woerden


Ik ben gastouder Carla uit Woerden

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.