Naam gastouder
Carla

Leeftijd gastouder
55 jaar

Woonplaats
Woerden

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
16/10/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Carla uit Woerden

Ik ben 22 jaar geleden begonnen als GO door op mijn buurkinderen te gaan passen. Ik heb in een winkel gewerkt en daarna ben ik thuis geweest als moeder.Ik heb de opleiding huishoudschool gedaan. Ik ben in het bezit van een EVG diploma, EHBO diploma en ik heb geholpen op een gymvereniging.Ik woon samen met mijn partner en wij hebben 3 kinderen die niet meer thuiswonend zijn.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig bij met voelen, ik communiceer op ooghoogte met de kinderen en ze mogen vooral  kind bij mij zijn. Ik knutsel graag met de kinderen, we doen spelletje zoals zakdoekje leggen, memory enz. en ook mag ik graag voorlezen.

Meestal beginnen we de dag met spelen, als het mogelijk is gaan we dan naar buiten. Om ca. 10 uur eten we fruit en gaan we wat drinken. Hierna ga ik meestal met de kinderen knutselen tot ca. 12 uur waarna we brood gaan  eten. Tegen 12.45 uur gaan de kinderen die nog slapen even naar bed. Als ze weer wakker zijn gaan we afhankelijk van het weer naar buiten naar de speeltuin of we gaan  op de stoep voor ons stoep krijten.Op dit moment vang  ik 7 kinderen op in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Ik doe geen BSO.

Wij hebben een klein hondje (13jaar) waar de kinderen verder geen contact mee (mogen) hebben.Wij wonen in een eengezinswoning met een middenstuk waar ik ruimte heb voor de kinderen. Ons huis staat aan een doodlopende straat met een grote stoep waar de kinderen ook kunnen spelen. Onze tuin is een afgesloten tuin met een poort en ik heb diverse speelmogelijkheden zoals een glijbaan, driewieler, step, skelter, wip. Ook heb ik een zandbak/waterbak en in de zomer kan  ik een zwembadje plaatsen.Er is een speeltuin in de buurt waar we naar  toe gaan. Ook is er een kinderboerderij in de omgeving maar die is iets verder weg.

Op dit moment heb ik de beschikking over een tweelingkinderwagen en ik overweeg de aanschaf van een 4 persoonskinderwagen.Ik heb 2 kinderstoelen, 4 campingbedjes met beddengoed, slaapzakjes enz. en verder heel veel speelgoed.Ik probeer zoveel mogelijk het ritme van het kind/ouder aan te houden en in overleg te blijven en dan kan er veel.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.