Leeftijd gastouder

37 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 13

Flexibele opvang

Woonplaats

Almelo

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Bernadette uit Almelo. Ik ben in Oktober 2012 begonnen als gastouder. Voordat ik gastouder werd heb ik in de productie gewerkt. Ik heb de opleiding SPW3 gedaan en een certificaat behaald, en ik heb de opleiding Zorg en Welzijn gedaan waar ik een diploma van heb. De extra cursus die ik heb gedaan is kinder E.H.B.O. Ik heb zelf geen kinderen. Ik vind het belangrijk om de kinderen in hun eigen waarde te laten, en de ontwikkeling te stimuleren. Bij mooi weer vind ik het leuk om met de kinderen naar buiten te gaan om bijvoorbeeld te wandelen, naar de speeltuin toe of een boodschapje doen. Bij slecht weer gaan we vaak knutselen. Een echt dagritme is er niet maar we beginnen s’morgens met ontbijten en daarna eventueel even naar buiten om rond 10 uur wat te gaan drinken en daarna knutselen of iets dergelijks. Rond 12 uur half 1 gaan we lunchen en na de lunch kunnen de kleintjes gaan slapen en de wat oudere kinderen naar buiten als het weer het toe laat. Dan rond 3 uur weer wat drinken/fruit eten. Op dit moment heb ik 3 kinderen in de opvang van 14, 10 en 3 jaar. Ik heb een auto met een verzekering voor de kinderen en ik gebruik de fiets. Ik heb altijd wat knutsel spullen in de auto liggen.

 

 


Gastouder Bernadette
uit Almelo


Ik vind het leuk om op kinderen te passen. Ik heb al enige ervaring met het oppassen met kinderen. Ik ben 8 jaar werkzaam als gastouder. Eventueel heb ik ook een referentie. Ik beschik over eigen vervoer. Ik ben bereid om +/- 25 km van mijn woonadres te gaan werken. Ben bereid om huishoudelijk werk te doen. Ik heb met een opzegtermijn te maken van 1 maand, Ik ben op dit moment nog gewoon werkzaam bij andere gezinnen.  Ik ben sinds 1 mei 2020 in Almelo gaan wonen bij mijn vriend. Ik reis elke dag op en neer en ben 1,5 uur per dag kwijt aan het reizen. Daarom wil ik het werk dichter bij huis, maar wil ik eerst wat nieuws hebben voordat ik het andere opzeg.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.