Leeftijd gastouder

44 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Arnhem

LRK registratie

Locatie

Ik ben 8 jaar geleden begonnen als gastouder. Hiervoor heb ik administratief werk verricht. Ik heb voorafgaand aan mijn keuze twee miskramen gehad en toen heb ik ervoor gekozen om gastouder te worden. Ik heb een opleiding gevolgd voor accountend, daarnaast heb ik zorg en welzijn niveau twee afgerond. Ik heb mijn EHBO certificaat behaald en daarnaast heb ik een cursus omgaan met ouders gevolgd. Ik woon samen met mijn dochter van vier jaar in Arnhem. Ik vind het belangrijk dat ik een veilige omgeving bied voor de kinderen met de daarbij horende goede zorg. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de normen en waarden van de ouders ten alle tijden in acht worden gehouden.

Ik vind het vooral leuk om naar buiten te gaan en in het speciaal naar de kinderboerderij. Ook kleien en knutselen vind ik erg leuk om te doen. We gaan een keer in het jaar naar de dierentuin en een keer in het jaar naar Ballorich. 9.30/ 10.00 fruit eten, daarna gaan we een activitieit doen. Om 12.00 uur eten we samen een boterham. De kindjes die nog naar bed gaan tussen de middag gaan daarna naar bed. Daarna gaan we buiten spelen als het weer het toelaat en is er ruimte voor een andere activiteit. Om drie uur eten we een koekje en drinken we gezamelijk. Ook daarna is er ruimte voor een activiteit. Om 17.00 uur is er een warme maaltijd. Ik heb op dit moment 8 kindjes in de leeftijd van 2 tot 8 jaar in de opvang. Ik heb een konijntje buiten in een hok. Ik heb een konijntje buiten in een hok. Ik heb een tuin en daar maak ik veel gebruik van. Er zijn zes speeltuinen in de buurt en de kinderboerderij is ook op fietsafstand. Ik maak gebruik van mijn bakfiets en ik loop veel met de kinderen. Ik heb attributen van een kinderdagverblijf over mogen nemen, alles om de opvang op een juiste wijze uit te voeren is aanwezig. De kinderen mogen ook blijven slapen mocht dit nodig zijn. Daarnaast spreek ik vloeiend Engels dus ook internationale kinderen zijn bij mij welkom.


Gastouder Berlinder
uit Arnhem


Ik ben 8 jaar geleden begonnen als gastouder. Hiervoor heb ik administratief werk verricht. Ik heb voorafgaand aan mijn keuze twee miskramen gehad en toen heb ik ervoor gekozen om gastouder te worden.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.