Leeftijd gastouder

53 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Deventer

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Astrid uit Deventer

Ik ben 3 jaar geleden begonnen als gastouder, jarenlang ander beroep gehad en ik was daar op uitgekeken. Werken met kinderen heeft mij altijd al aangesproken en daarom ben ik begonnen met de opleiding spw3 kinderopvang en gestart als gastouder. Voordat ik gastouder werd heb ik apothekersassistente gedaan. Ik heb de opleiding Sp3, mdgo aa (doktersassistente) gedaan. En heb de cursus kinder EHBO. ik heb 2 kinderen, 9 en 10 jaar en partner. Geen huisdieren.

Ik vind het belangrijk dat een kind kind kan zijn. Het kind moet zich vertrouwd voelen en ik leer de kinderen de normen en waarden bij. Ik lees veel met de kinderen, maar leer de kinderen ook zelfstandig te spelen. Ik ga veel naar buiten met de kinderen en de kinderboerderij zit in de buurt. Zelf heb ik ook een abonnement bij de speel-o-theek en ga daar regelmatig met de kinderen heen om ze te voorzien van nieuw spel-en speel materiaal.

De meeste kinderen komen tussen half 8 en half 9 en is er tijd om te spelen. Om half 10 gaan we fruit eten en rond 12 uur gaan we middageten. De jongste kinderen gaan daarna naar bed en de andere kinderen kunnen verder spelen. Om 3 uur wordt er weer fruit gegeten en daarna gaan we buitenspelen, mits het weer het toelaat. Op dit moment heb ik 7 kinderen verspreid over de dagen in de leeftijd van 2,5 tot 9.

Ik woon in een gezinswoning in een rijtje. Ik woon aan een doodlopende straat, dus er is weinig verkeer. In de straat wonen enkele jonge gezinnen, die dezelfde leeftijd hebben als de gastkinderen. De tuin is vrij klein, en er staat een kleine zandbak in. Er is een groot grasveld voor het huis, waar vaak gespeeld wordt. Er zijn veel speeltuinen in de buurt en we gaan regelmatig naar de kinderboerderij.

Ik maak gebruik van een Bakfiets, fiets en lopend. Ik ben van alles voorzien. Ik heb 2 wandelwagens, fietszitjes, stoeltjes en veel materiaal om mee te spelen. Ouders moeten zelf luiers en billendoekjes meenemen. Er wordt bij ons thuis niet gerookt. Ik ben niet gelovig opgevoed, dus doe niet iets specifieks met het geloof. Wanneer de kinderen hier over willen praten, wordt hier uiteraard wel aandacht aan besteed.


Gastouder Astrid
uit Deventer


Ik ben gastouder Astrid uit Deventer

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.