Ik ben gastouder Antonieta uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Antonieta uit Rotterdam

Mijn naam is Antonieta en ik ben 34 jaar. Zelf heb ik twee kinderen; een dochter van 11 jaar en een zoontje van 7 jaar. Ik ben in het bezit van het diploma Sociaal Pedagogisch Werker en heb enkele jaren ervaring in de kinderopvang.

Meer lezen
Naam
Antonieta
Leeftijd
0
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170426
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
09/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Mijn naam is Antonieta en ik ben 34 jaar. Zelf heb ik twee kinderen; een dochter van 11 jaar en een zoontje van 7 jaar. Ik ben in het bezit van het diploma Sociaal Pedagogisch Werker en heb enkele jaren ervaring in de kinderopvang. Tevens heb ik mijn certificaat voor kindgerichte EHBO en een Verklaring Omtrent Gedrag. Na enkele jaren gewerkt te hebben in een kinderdagverblijf, heb ik besloten om meer tijd te besteden aan mijn kinderen. Maar na enkele maanden ben ik het werken met meerdere kinderen wel gaan missen…hierdoor heb ik besloten om als gastouder te gaan werken! Mijn streven is om de kinderen binnen een warme, huiselijke en veilige sfeer te stimuleren en de mogelijkheid te bieden om zich op sociaal, emotioneel en persoonlijk gebied te ontwikkelen richting zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Ik woon in de levendige wijk Lombardijen en heb een ruime eengezinswoning met een tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Tevens zijn er in de buurt diverse speeltuinen en een kinderboerderij, welke wij regelmatig zullen bezoeken. Ik beschik ook over een auto, dus de mogelijkheid is er ook om uw kindje thuis op te halen en/of te brengen. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Antonieta uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.