Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Antoinette uit Almere. Ik ben in mei 2001 begonnen als gastouder. Ik merkte dat ik niet gelukkig werd van het vele werken buiten de deur. Voor ik gastouder werd werkte ik als bedrijfsleider bij Ahold.  Ik heb HBO Management gestudeerd. Als gastouder heb ik de  opleiding mbo zorg en welzijn gedaan. Uiteraard ben ik in bezit van mijn E HBO diploma. Mijn gezin bestaat uit een partner en onze twee kinderen een zoon van 17 jaar en een dochter van 13 jaar. Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich vooral veilig voelen in meerdere opzichten. Dat het zoveel mogelijk lijkt op de thuissituatie van het kind en kijken waar het kind behoefte aan heeft. De activiteiten die we vaak en graag doen zijn lekker buiten spelen, boekjes lezen, tekenen ed. Het eten en slapen vindt plaats volgens een dagritme maar ik vind het vooral belangrijk dat het ritme hetzelfde is als thuis. Op dit moment vang ik 6 kinderen op in de leeftijd van 1.5 jaar tot 10 jaar oud. Wij hebben 3 katten deze zijn gewend aan de kinderen en zijn vaak buiten. De katten kijken eigenlijk niet naar de kindjes om en gaan hun eigen gang. Wij wonen in een hoekwoning. Onze hoekwoning staat in een kinderrijke buurt. Wij hebben een grote tuin die afgesloten is met een schutting. Achter ons huis is een speeltuin en verderop naar het park en het bos waar altijd fijn gespeeld kan worden. Het liefst maak ik gebruik van de fiets of lekker wandelen maar vanaf april heb ik ook een auto tot mijn beschikking. Ik ben in bezit van twee degelijke campingbedjes en een duo wandelwagen.


Gastouder Antoinette
uit Almere


Ik ben gastouder Antoinette uit Almere. Ik ben in mei 2001 begonnen als gastouder. Ik merkte dat ik niet gelukkig werd van het vele werken buiten de deur.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.