Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Apeldoorn

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Anouska uit Apeldoorn

Ik ben begonnen via vriendinnen die opvang zochten in kleinere kring met meer aandacht voor het kind. Voordat ik gastouder werd heb ik Financieel adviseur, leidinggevende bij de reconstructie van de A50 gedaan. Ik heb de opleiding HBO commerciële economie gedaan en heb de cursus MBO helpende 2 voor de kinderopvang, EHBO gedaan. Ik heb een man en een zoon van 8 jaar.

De wensen van ouders vind ik heel belangrijk en probeer die na te leven. Belangrijk dat kinderen zich lekker voelen. Afhankelijk van het weer vind ik het leuk om naar buiten te gaan. Kinderboerderij en bos. Bij slecht weer gaan we wel eens schilderen en knutselen, maar heb geen vaste tijden voor activiteiten. Dat vind ik leuk om met de kinderen te doen. De dagritme is heel afhankelijk van de kinderen in de opvang. Vaste tijden zijn voor het fruithapje en de boterham. Als een kind moe is kan het naar bed. Hoeft niet te wachten tot een bepaald tijd. Op dit moment zijn er 7 kinderen op wisselende tijden in de opvang. De kinderen zijn tussen 0 en 4 jaar.

Ik heb 2 kleine hondjes die gewend zijn aan kinderen. Ze mogen de hondjes aaien en ermee spelen, maar niet optillen en de hond niet aanraken wanneer die op zijn eigen plek ligt. Ik woon in een 2 onder 1 kap woning. Ik woon in een oud wijkje, 30 km zone, veel groen en veel speelplekjes. Ik maak ook gebruik van een tuin. Er is een bos en kinderboerderij in de buurt waar we naar toe gaan. Ik heb een grote bolderkar, elektrische fiets en 7 persoonsauto voor het vervoer. Alle materialen die nodig zijn voor de opvang van de kinderen.


Gastouder Anouska
uit Apeldoorn


Ik ben gastouder Anouska uit Apeldoorn Ik ben begonnen via vriendinnen die opvang zochten in kleinere kring met meer aandacht voor het kind. Voordat ik gastouder werd heb ik Financieel adviseur, leidinggevende bij de reconstructie van de A50 gedaan. Ik heb de opleiding HBO commerciële economie gedaan en heb de cursus MBO helpende 2 voor de kinderopvang, EHBO gedaan. Ik heb een man en een zoon van 8 jaar.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.