Ik ben gastouder Anouska uit Apeldoorn

 

Over Ik ben gastouder Anouska uit Apeldoorn

Ik ben gastouder Anouska uit Apeldoorn Ik ben begonnen via vriendinnen die opvang zochten in kleinere kring met meer aandacht voor het kind. Voordat ik gastouder werd heb ik Financieel adviseur, leidinggevende bij de reconstructie van de A50 gedaan. Ik heb de opleiding HBO commerciële economie gedaan en heb de cursus MBO helpende 2 voor de kinderopvang, EHBO gedaan. Ik heb een man en een zoon van 8 jaar.

Meer lezen
Naam
Anouska
Leeftijd
0
Woonplaats
Apeldoorn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170302
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
24/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Anouska uit Apeldoorn

Ik ben begonnen via vriendinnen die opvang zochten in kleinere kring met meer aandacht voor het kind. Voordat ik gastouder werd heb ik Financieel adviseur, leidinggevende bij de reconstructie van de A50 gedaan. Ik heb de opleiding HBO commerciële economie gedaan en heb de cursus MBO helpende 2 voor de kinderopvang, EHBO gedaan. Ik heb een man en een zoon van 8 jaar.

De wensen van ouders vind ik heel belangrijk en probeer die na te leven. Belangrijk dat kinderen zich lekker voelen. Afhankelijk van het weer vind ik het leuk om naar buiten te gaan. Kinderboerderij en bos. Bij slecht weer gaan we wel eens schilderen en knutselen, maar heb geen vaste tijden voor activiteiten. Dat vind ik leuk om met de kinderen te doen. De dagritme is heel afhankelijk van de kinderen in de opvang. Vaste tijden zijn voor het fruithapje en de boterham. Als een kind moe is kan het naar bed. Hoeft niet te wachten tot een bepaald tijd. Op dit moment zijn er 7 kinderen op wisselende tijden in de opvang. De kinderen zijn tussen 0 en 4 jaar.

Ik heb 2 kleine hondjes die gewend zijn aan kinderen. Ze mogen de hondjes aaien en ermee spelen, maar niet optillen en de hond niet aanraken wanneer die op zijn eigen plek ligt. Ik woon in een 2 onder 1 kap woning. Ik woon in een oud wijkje, 30 km zone, veel groen en veel speelplekjes. Ik maak ook gebruik van een tuin. Er is een bos en kinderboerderij in de buurt waar we naar toe gaan. Ik heb een grote bolderkar, elektrische fiets en 7 persoonsauto voor het vervoer. Alle materialen die nodig zijn voor de opvang van de kinderen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Anouska uit Apeldoorn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.