Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Veldhoven

LRK registratie

Locatie

Ik ben in 1999 begonnen als gastouder. Voordat ik gastouder werd, heb ik gewerkt als kok. Ik heb de opleidingen civiele diensten en derde kok gedaan. Om gastouder te worden heb ik MBO Helpende Welzijn 2 gedaan. Zelf heb ik 2 kinderen (meisje 19 jaar en jongen 18 jaar). Ik vind regelmaat, rust en consequent zijn belangrijk. Ze mogen van mij heel veel, maar er zijn duidelijke regels en grenzen. Wanneer het weer het toelaat ben ik veel buiten met de kinderen. Ik speel met thema’s in op feestdagen en seizoenen. Ook bied ik veel speelmaterialen aan (auto’s, keukentje, poppen, duplo, lego). Andere activiteiten die ik met de kinderen doe: knutselen, spelletjes, etc.. Ik begin altijd de dag met het brengen van rust na het brengmoment. 9.30u fruit + even tv kijken, daarna verder spelen of naar buiten. Ik hou zoveel mogelijk het ritme van de kinderen aan. Wanneer de kleine kinderen in bed liggen, is er tijd om met de oudere kinderen een activiteit te doen die niet geschikt is voor de kleinere kinderen. 15.00u kinderen van school halen (Dik Brunaschool). Ik heb rond de 9 kinderen in de opvang in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een vrijstaand geschakeld huis. Het is een kindvriendelijke buurt met een basisschool tegenover mijn huis. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. In de buurt van mijn huis zijn speeltuintjes waar ik naartoe ga. Ook is er een veld voor mijn huis waar de kinderen kunnen spelen. Voornamelijk ga ik te voet. Maar het kan ook voorkomen dat ik met de auto ga. Ik heb de beschikking over veel materialen: dubbele buggy, buikdrager, stoelverhogers voor in de auto, kinderzitje, ledikanten, kinderstoelen, campingbedje (voor de oudere kinderen). Mijn uurtarief is € 4,60 voor 0-4jaar , €5,60 bso.


Gastouder Annelies
uit Veldhoven


Ik ben in 1999 begonnen als gastouder. Voordat ik gastouder werd, heb ik gewerkt als kok. Ik heb de opleidingen civiele diensten en derde kok gedaan.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.