Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Barneveld

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Anja uit Barneveld. Ik ben 18 jaar geleden begonnen als gastouder omdat ik het erg gezellig vind die kindjes in huis. Ik heb de opleiding Helpende zorg en Welzijn niveau 2 afgerond. Daarnaast ben ik uiteraard in het bezigt van een geldig EHBO certificaat. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 dochters van 31, 29 en 25 jaar oud en heb ik vijf kleinkinderen in de leeftijd tussen de 0-5. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich thuis en geliefd voelen en ze moeten zichzelf kunnen zijn. Ik speel erg graag buiten, knutsel graag met de kindjes, ik lees graag voor en  bouwen met de blokken. Verder stimuleer ik de ontwikkeling door kleuren te benoemen,de Nederlandse taal te stimuleren, eigenlijk alles wordt op een gezellige en spelenderwijs  geleerd. Ik hanteer vaste slaap- en eetmomenten en daarom heen wordt gekeken naar waar de kindjes behoefte aan hebben op die dag. Ik heb op dit moment 1 kindje in de opvang, dit kindjes is er tot maart. Ik woon in een eengezins- hoekwoning, in een kinderrijke buurt aan een hofje met veel kinderen. Ik heb een grote tuin waar ik heel veel gebruik van maak. We wonen wel aan het water maar de tuin is helemaal omheind. Er zijn voldoende speeltuintjes op een paar min lopen van mijn woning vandaan. Ik doe alle afstanden lopend. Ik heb een ledikantje, kinderstoel, wandelwagen, eigenlijk alles is aanwezig om de opvang op een juiste wijze uit te voeren. Wat ik nog graag zou willen vermelden is dat ik een lichte handicap heb, ik kan hierdoor moeilijker lopen en knopen open en dicht doen gaat ook lastig. Ik ben 18 jaar gastouder en ik heb altijd mijn werk met volle overtuiging en liefde uit kunnen voeren. Mijn man werkt thuis en kan mij ondersteunen wanneer dit echt nodig is. Dit is tot op heden nog niet voorgekomen.


Gastouder Anja
uit Barneveld


Ik ben gastouder Anja uit Barneveld. Ik ben 18 jaar geleden begonnen als gastouder omdat ik het erg gezellig vind die kindjes in huis. Ik heb de opleiding Helpende zorg en Welzijn niveau 2 afgerond.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.