Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Amstelveen

LRK registratie

Locatie

Gastouder Anita uit Amstelveen. Ik ben begonnen als gastouder in 2008 en in 2011 ben ik dit fulltime gaan doen. Voordat ik gastouder werd ben ik werkzaam geweest bij een kinderopvang. Ik heb dit 12 jaar gedaan. Mijn opleiding is SPW3. Ik heb een cursus kinder EHBO gedaan. Ik heb zelf 2 meiden in de leeftijd van 7 en 12 jaar. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich hier veilig voelen, en het huiselijke vind ik ook erg belangrijk. Dat is ook zeker 1 van de redenen dat ik gastouder ben geworden om ze dit te kunnen bieden. Ik ga graag met de kinderen na buiten, ook bij iets minder weer. Oud Hollandse spelletjes en naar het bos horen daar zeker bij. 1 kindje komt al om 6:30 en ontbijt dan gezellig mee met mijn dochters. Om half 10 eten we met zijn alle een cracker of een stuk fruit. Dan doen we vaak educatieve spelletje ook in overleg met de ouders. Om 11:45 gaan we lunchen en daarna kijken we een educatief kinderprogramma zoals bv dora voor het slapen gaan. Dan om 13:00 gaan ze slapen tot een uur of 15:00 dan nog even een cracker of wat fruit eten en dan nog even gezellig na buiten. Op dit moment heb ik 3 kinderen in de opvang en 2 die moeten nog geboren worden maar dat zal niet heel lang meer duren. Dit zijn dan ook weer de broertjes of zusje van de al reeds op te vangen kinderen. Ik heb als huisdier een konijn die staat op het balkon en een chihuahua die heel erg lief is voor de kinderen. Ik woon in een flat. Het is een hele gezellige buurt met heel veel speelgelegenheden rondom. Er is een speciaal plein bij ons voor waar ze veel speeltoestellen hebben zandbak ect. Ik maak gebruik van een auto, maar alles is vooral lopend goed te doen. Ik heb als materialen voor de kinderen onder andere, kinderwagen, tweelingenbuggy, maxi cosi, goedgekeurde autostoelen, vaste en campingbedjes, heel veel speelgoed, box enz. Ik ben een gastouder die graag flexibiliteit wil van de ouders betreft het na buiten gaan met de kinderen.


Gastouder Anita
uit Amstelveen


Gastouder Anita uit Amstelveen. Ik ben begonnen als gastouder in 2008 en in 2011 ben ik dit fulltime gaan doen. Voordat ik gastouder werd ben ik werkzaam geweest bij een kinderopvang.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.