Ik ben gastouder Angela uit Rotterdam

 

Over Gastouder Angela uit Rotterdam

Ik ben gastouder Angela uit Rotterdam. Ik ben 38 jaar. Ik ben begonnen in 2012. Ik heb via een vriendin gehoord die het werk deed en dat leek mij wel erg leuk.

Meer lezen
Naam
Angela
Leeftijd
42
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150964
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
16/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Angela uit Rotterdam. Ik ben 38 jaar. Ik ben begonnen in 2012. Ik heb via een vriendin gehoord die het werk deed en dat leek mij wel erg leuk. Toen ben ik mij erin gaan verdiepen en sindsdien ben ik gastouder geworden en het bevalt mij erg goed. Ik heb in de kinderopvang gewerkt en daarvoor heb ik in het onderwijs gewerkt. Ik heb de ehbo en cursus voor gastouder gedaan en kinder EHBO. Ik heb twee kinderen 1 meisje van 11 jaar en 1 een jongetje van 7 jaar. Ik bied het kind een veilige omgeving en ik kijk kijk wat het kind nodig heeft. Knutselen, buiten spelen, voor de rest bied ik aan wat de kinderen leuk vinden. We koken samen met de kinderen en ze eten lekker mee. Op dit moment heb ik alleen bso kinderen dus ik breng ze naar school en haal ze op. We eten gezamenlijk en ze mogen dan kiezen wat ze willen doen. We koken altijd samen. Ik vind het belangrijk dat ze leren mee helpen met koken en ik vind het gezellig. Daarna eten we gezamenlijk met alle kinderen die er zijn. Op dit moment met mijn zoontje erbij heb ik zes kinderen in de opvang. Het verschilt per dag hoeveel kinderen ik heb. Meestal heb ik rond de 3 a 4 bso kinderen per dag. Er zijn geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning rijtjes woning. Het is een kindrijke buurt. Ik heb een tuin met glijbaan fiets en hobbelpaard, ik heb genoeg speelgoed voor de kinderen. Er zijn op loopafstand twee speeltuinen. Ik gebruik de auto maar ga vaak lopend. Ik heb 4 campingbedjes met originele matrasjes, 2 kinderstoelen, maxicosi een box en wipstoeltjes. Mijn uurtarief is €5,50.

Annuleer

Reageer op Gastouder Angela uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.