Leeftijd gastouder

46 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Angela uit Rotterdam. Ik ben 38 jaar. Ik ben begonnen in 2012. Ik heb via een vriendin gehoord die het werk deed en dat leek mij wel erg leuk. Toen ben ik mij erin gaan verdiepen en sindsdien ben ik gastouder geworden en het bevalt mij erg goed. Ik heb in de kinderopvang gewerkt en daarvoor heb ik in het onderwijs gewerkt. Ik heb de ehbo en cursus voor gastouder gedaan en kinder EHBO. Ik heb twee kinderen 1 meisje van 11 jaar en 1 een jongetje van 7 jaar. Ik bied het kind een veilige omgeving en ik kijk kijk wat het kind nodig heeft. Knutselen, buiten spelen, voor de rest bied ik aan wat de kinderen leuk vinden. We koken samen met de kinderen en ze eten lekker mee. Op dit moment heb ik alleen bso kinderen dus ik breng ze naar school en haal ze op. We eten gezamenlijk en ze mogen dan kiezen wat ze willen doen. We koken altijd samen. Ik vind het belangrijk dat ze leren mee helpen met koken en ik vind het gezellig. Daarna eten we gezamenlijk met alle kinderen die er zijn. Op dit moment met mijn zoontje erbij heb ik zes kinderen in de opvang. Het verschilt per dag hoeveel kinderen ik heb. Meestal heb ik rond de 3 a 4 bso kinderen per dag. Er zijn geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning rijtjes woning. Het is een kindrijke buurt. Ik heb een tuin met glijbaan fiets en hobbelpaard, ik heb genoeg speelgoed voor de kinderen. Er zijn op loopafstand twee speeltuinen. Ik gebruik de auto maar ga vaak lopend. Ik heb 4 campingbedjes met originele matrasjes, 2 kinderstoelen, maxicosi een box en wipstoeltjes. Mijn uurtarief is €5,50.


Gastouder Angela
uit Rotterdam


Ik ben gastouder Angela uit Rotterdam. Ik ben 38 jaar. Ik ben begonnen in 2012. Ik heb via een vriendin gehoord die het werk deed en dat leek mij wel erg leuk.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.