Ik ben gastouder Reshma uit Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Over Gastouder Reshma uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Beste ouders, Welkom bij gastouderopvang Angel. Gastouder Angel bied professionele opvang aan door een gediplomeerde leidster.

Meer lezen
Naam
Reshma
Leeftijd
0
Woonplaats
Nieuwerkerk aan den IJssel
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150088
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 2.5
Beschikbaar vanaf
11/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Beste ouders,

Welkom bij gastouderopvang Angel.

Gastouder Angel bied professionele opvang aan door een gediplomeerde leidster. Mijn punten die in deze opvang centraal staan zijn: veiligheid, huiselijke sfeer, rookvrije omgeving, samen spelen samen delen, ieder kind staat centraal!

Ik ben 5 jaar geleden gestart met gastouderopvang Angel. Waarom ben ik gastouder? Ik vind het leuk dat je met de kinderen kunt ondernemen en ze ook individueel beter te leren kennen omdat je hier gewoon veel meer tijd voor hebt. Ik vind het ook erg leuk om knutselwerkjes met de kinderen te maken bijvoorbeeld op dagen dat het erg slecht weer is en we een dag niet naar buiten kunnen gaan spelen! Ik heb een bolderkar waar 6 kinderen in kunnen, dus wij maken buiten vaak een wandeling.

Ik sta geregistreerd als een erkend gastouder! En heb ook mijn diploma’s, helpende zorg en welzijn, PW 3 en kinder E.H.B.O. Ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel in een maisonnette woning! Er zijn twee slaapkamertjes speciaal voor de kinderen die tussen de middag nog een slaapje nodig hebben. Er zijn leerzame spellen en boeken en hele leuke creatieve materialen zoals verf, klei, viltstiften een houten keukentje en nog veel meer. Ook als ouders het leuk vinden hou ik een boekje bij.

Verder werk ik met thema’s zoals: zomer, herfst, winter, sinterklaas, kerst, Moederdag, Vaderdag enz.… Daarnaast werk ik met thema kiki kinderen leren op spelenderwijze. Daarnaast is voor mij de 3r’s belangrijk!! Rust, Regelmaat en Reinheid

Klein stukje over mij zelf: ik ben 34 jaar en moeder van vier kinderen, twee jongens en twee meiden. Ik woon samen met mijn man. Gaan wij akkoord over een opvang van uw kind, dan bied gastouder Angel 8 uurtjes kosteloos wen dagen verspreid over diverse bespreekbare dagen aan uw kind.

Wilt u een keer langskomen voor informaties, neem dan gerust contact op. Wilt u referenties opvragen bij ouders die ervaring hebben in mijn werkwijze dan kan dat in overleg.

Met vriendelijke groet,

Gastouder Angel

Annuleer

Reageer op Gastouder Reshma uit Nieuwerkerk aan den IJssel

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.