Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 2.5

Flexibele opvang

Woonplaats

Nieuwerkerk aan den IJssel

LRK registratie

Locatie

Beste ouders,

Welkom bij gastouderopvang Angel.

Gastouder Angel bied professionele opvang aan door een gediplomeerde leidster. Mijn punten die in deze opvang centraal staan zijn: veiligheid, huiselijke sfeer, rookvrije omgeving, samen spelen samen delen, ieder kind staat centraal!

Ik ben 5 jaar geleden gestart met gastouderopvang Angel. Waarom ben ik gastouder? Ik vind het leuk dat je met de kinderen kunt ondernemen en ze ook individueel beter te leren kennen omdat je hier gewoon veel meer tijd voor hebt. Ik vind het ook erg leuk om knutselwerkjes met de kinderen te maken bijvoorbeeld op dagen dat het erg slecht weer is en we een dag niet naar buiten kunnen gaan spelen! Ik heb een bolderkar waar 6 kinderen in kunnen, dus wij maken buiten vaak een wandeling.

Ik sta geregistreerd als een erkend gastouder! En heb ook mijn diploma’s, helpende zorg en welzijn, PW 3 en kinder E.H.B.O. Ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel in een maisonnette woning! Er zijn twee slaapkamertjes speciaal voor de kinderen die tussen de middag nog een slaapje nodig hebben. Er zijn leerzame spellen en boeken en hele leuke creatieve materialen zoals verf, klei, viltstiften een houten keukentje en nog veel meer. Ook als ouders het leuk vinden hou ik een boekje bij.

Verder werk ik met thema’s zoals: zomer, herfst, winter, sinterklaas, kerst, Moederdag, Vaderdag enz.… Daarnaast werk ik met thema kiki kinderen leren op spelenderwijze. Daarnaast is voor mij de 3r’s belangrijk!! Rust, Regelmaat en Reinheid

Klein stukje over mij zelf: ik ben 34 jaar en moeder van vier kinderen, twee jongens en twee meiden. Ik woon samen met mijn man. Gaan wij akkoord over een opvang van uw kind, dan bied gastouder Angel 8 uurtjes kosteloos wen dagen verspreid over diverse bespreekbare dagen aan uw kind.

Wilt u een keer langskomen voor informaties, neem dan gerust contact op. Wilt u referenties opvragen bij ouders die ervaring hebben in mijn werkwijze dan kan dat in overleg.

Met vriendelijke groet,

Gastouder Angel


Gastouder Reshma
uit Nieuwerkerk aan den IJssel


Beste ouders, Welkom bij gastouderopvang Angel. Gastouder Angel bied professionele opvang aan door een gediplomeerde leidster.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.