Hoe kom ik aan een gastouder?

Krokodilletje beschikt over een zeer groot bestand met gastouders. Dit zijn er wel 2500 en er komen dagelijks meer gastouders bij. De kans is dus zeer groot dat er een geschikte gastouder voor u in ons bestand aanwezig is. Krokodilletje is u graag van dienst en onze bemiddelingsmedewerker zal een nauwkeurige selectie maken van geschikte gastouders die aan uw wensen voldoen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u zelf al een gastouder heeft gevonden zoals een kennis, oma of buurvrouw. U kunt zich dan samen gratis inschrijven en Krokodilletje verzorgt vervolgens de inschrijving in het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen).

Wij helpen u graag op weg op zoek naar een gastouder

 

Hulp bij het zoeken
Krokodilletje kan u volledig vrijblijvend en gratis helpen zoeken naar geschikte gastouders. Als u zich hier inschrijft als ouder dan kunnen wij de zoekopdracht specifiek voor u uitzetten. Ook kunt u ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar 085-0471009.

 

De opvangmarkt van Krokodilletje
Onze uitgebreide en drukbezochte opvangmarkt is ook een efficiënte manier om snel gastouders te vinden. Als u zich hier inschrijft als ouder en uw opvangvraag nauwkeurig omschrijft dan plaatst Krokodilletje deze volledig gratis en vrijblijvend op de opvangmarkt. U kunt natuurlijk ook zelf zoeken in ons bestand van gastouders op de opvangmarkt. U kunt het profiel van de gastouders inzien en er staat meestal ook een leuke foto bij. U kunt vervolgens online reageren als er gastouders op staan die uw interesse hebben gewekt.

 

Een kennis, buurvrouw of oma als gastouder
Mocht u iemand in uw directe omgeving kennen die een geschikte gastouder is voor uw kind zoals bijvoorbeeld een kennis, oma of buurvrouw dan kan deze ingeschreven worden bij Krokodilletje. De hoogte van het uurtarief kunt u samen met de gastouder bepalen. U kunt zelf kinderopvangtoeslag aanvragen zodat de kosten voor u te overzien zijn. U kunt hier berekenen wat voor u de hoogte is van de kinderopvangtoeslag. Krokodilletje verzorgd de overige benodigde documenten voor de gastouder en tevens de inschrijving bij het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen).

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.