Gastouder Venlo

Gastouder Venlo

Haastig speurt u de prikborden in Venlo af: op zoek naar een goede gastouder. In de supermarkten. In de bibliotheek. In het buurthuis. Het blijkt nogal een klus. Daarom besluit u ook het internet in te schakelen. Hier komt u ons tegen: Gastouderbureau Krokodilletje. Wij hebben als bemiddelaar een groot netwerk en een landelijke dekking. Zo is uw gastouder in Venlo zo gevonden. Schakel ons vandaag nog in!

De voordelen

De keuze om op zoek te gaan naar een gastouder in Venlo heeft u natuurlijk niet zomaar gemaakt. U bent overtuigd van de voordelen die het u biedt. Het is niet alleen flexibel, maar biedt uw kind ook de juiste ondersteuning. Zo kan hij of zij in een vertrouwde omgeving de wereld ontdekken en met andere kinderen spelen. Een gastouder in Venlo biedt daarnaast ook financiële voordelen. Zo heeft u mogelijk recht op kinderopvangtoeslag en betaalt u minder dan bij een kinderdagverblijf of BSO. Dat is mooi meegenomen.

Onze tarieven

Hierboven heeft u al kunnen lezen dat het inschakelen van een gastouder in Venlo relatief goedkoop is. Als bemiddelaar is Gastouderbureau Krokodilletje ook nog eens een van de goedkoopsten in zijn segment. Zo is het maandelijkse bedrag aan bureaukosten gering en doen wij niet aan inschrijf-, koppelings- of wervingskosten.

Een gastouder van Krokodilletje

Nederlandse gezinnen bestaan steeds vaker uit tweeverdieners of worden door één ouder draaiende gehouden. Veel ouders zijn daarom – ook in Venlo – op zoek naar een gastouder van hoge kwaliteit. Hier komt Gastouderbureau Krokodilletje om de hoek kijken. Wij ondersteunen ouders namelijk in hun zoektocht. Hierbij hebben wij niet alleen contact met uw toekomstige gastouder in Venlo, maar ook met zijn of haar collega’s in het hele land. Als landelijke bemiddelaar staan wij voor kwaliteit, persoonlijk contact en voordelige tarieven. Bekijk direct onze opvangmarkt.

Schakel nu in Venlo een gastouder in!

In uw zoektocht naar een gastouder in Venlo stelt u harde eisen. Dat is terecht, vinden wij bij Gastouderbureau Krokodilletje. Het gaat namelijk om de veiligheid van uw kind. Meld u daarom vandaag nog bij ons aan. Dit kan door het inschrijfformulier in te vullen. Dan zoeken wij samen naar de juiste kandidaat. Heeft u een vraag? Bijvoorbeeld over onze dienstverlening. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 085 – 04 71 009. Hebben wij straks de perfecte gastouder in Venlo voor uw kroost gevonden?

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.