Gastouder Heerlen

Gastouder Heerlen

Bent u op zoek naar een gastouder in de omgeving Heerlen? Krokodilletje vindt de perfecte gastouder voor uw kind! Wij zijn de schakel tussen gastouder en gastkind en vinden voor u de juiste gastouder, zodat uw kind zich volledig op zijn gemak voelt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een kind persoonlijke aandacht te geven en voor hen een plek te creëren waarin ze zichzelf kunnen zijn. Zoekt u een gastouder waar uw kind zich prettig bij voelt? Krokodilletje heeft voor u de juiste gastouder in Heerlen!

 

De juiste gastouder

Om de juiste gastouder in Heerlen te vinden gaan we eerst met u kijken wat de wensen en behoeften zijn. Op basis daarvan zoeken wij naar een mogelijke gastouder voor uw kind. Pas wanneer het zeker is dat de gastouder goed bij uw kind past en zich veilig voelt, dan is de juiste gastouder in Heerlen gevonden. Wij hebben als professioneel bureau een groot netwerk aan gastouders, waardoor u verzekerd bent van de juiste gastouder voor uw kind!

Gastouderopvang of gastouder aan huis

U kunt zelf de keuze maken of uw kind naar een gastouderopvang gaat of dat de gastouder aan huis komt! Wij streven naar de omgeving waar uw kind zich het prettigst voelt. De gastouders uit ons netwerk in Heerlen zijn geselecteerd op professionaliteit en pedagogisch vermogen. Uw kind zal dus altijd bij een geschikte gastouder terecht komen. De gastouderopvang is het huis of omgeving van de gastouder, waarbij alle benodigdheden aanwezig zijn. Wilt u liever dat uw kind in eigen omgeving blijft? Ook dat is mogelijk! In dat geval komt de gastouder aan huis in Heerlen!

Tarieven gastouder

Krokodilletje hanteert de goedkoopste tarieven voor een gastouder in Heerlen! Voor een gastouder betaalt u slechts €49.95 per maand, ongeacht het aantal kinderen of opvanguren. Dit bedrag wordt dus per huishouden in Heerlen gehanteerd. Wij zijn de goedkoopste in Nederland! Wacht dus niet langer en neem contact op!

Vind nu de juiste gastouder in Heerlen!

Met ongeveer 2500 gastouders in ons netwerk, vindt u zonder twijfel de juiste gastouder in Heerlen voor uw kind! Een veilige omgeving voor uw kind, waarin ontplooiing optimaal is. Onze gastouders geven persoonlijke aandacht en bieden een vertrouwde omgeving. Vind nu de juiste gastouder in Heerlen!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.