Gastouder Emmen

Gastouder Emmen

Met enige spoed bent u op zoek naar een gastouder in Emmen. Een nieuwe baan. Einde van verlof. Wisseling van kinderopvang. Wat uw reden ook is: u realiseert u zich maar al te goed dat haastige spoed ‘zelden goed’ is. Met het welzijn van uw kind in het achterhoofd, neemt u natuurlijk niet zomaar genoegen met de geboden oplossing. Schakel daarom de hulp van Gastouderbureau Krokodilletje in! Samen weten wij in Emmen de perfecte gastouder te achterhalen.

Voordelig

Het onderhouden van een gezin kost geld. Om uw kroost aan niets te laten ontbreken, werkt u daar hard voor. Gelukkig hoeft goede kinderopvang niet duur te zijn. Schakelt u via ons gastouderbureau een gastouder uit Emmen in? Dan betaalt u vaak nog geen 5 euro per uur. En dat alleen voor de uren die u daadwerkelijk gebruikt. Zo bespaart u – in vergelijking met andere vormen van kinderopvang – soms wel duizenden euro’s per jaar. Wel zo voordelig.

Kwaliteit

Misschien kent u de uitspraak ‘goedkoop is duurkoop’ wel. Gelukkig gaat deze vlieger voor uw gastouder in Emmen niet op. Wanneer deze bij ons gastouderbureau is aangesloten, is hij of zij altijd in het bezit van een van de verplichte diploma’s, een EHBO-certificaat en een VOG. Ook wordt uw gastouder in Emmen regelmatig aan beoordelingen en scholingen onderworpen. Zo blijft de kwaliteit van de opvang hoog.

Draagt u zelf een gastouder aan? Dan kan hij of zij verschillende cursussen bij ons volgen, waaronder:

 

Een veilig onderkomen met Gastouderbureau Krokodilletje

Toegegeven: uw carrière is belangrijk, maar het welzijn van u kind is u nog meer waard. Terwijl u de ladder van uw bedrijf beklimt, moet hij of zij zich veilig en vertrouwd voelen. Wanneer uw gastouder in Emmen aan gastouderbureau Krokodilletje verbonden is, kunt u hier gelukkig zeker van zijn. Wij stellen namelijk hoge eisen aan onze kinderopvang. Dit doen wij ook door onze lijntjes kort te houden. Zo zijn wij persoonlijk betrokken bij zowel u als uw gastouder in Emmen. Mocht dat onverhoopt nodig zijn, kunnen wij snel ingrijpen.

In Emmen een gastouder inschakelen?

Carrière en kinderen: het valt soms moeilijk te combineren. Gelukkig kan onze gastouder uit Emmen u een passende oplossing bieden. Bekijk daarom vandaag nog het aanbod van gastouderbureau Krokodilletje. Wilt u met een van onze vakmensen een samenwerking aangaan? Vul dan het inschrijfformulier in. Heeft u een vraag? Ook dan kunt u altijd bij ons terecht. Bel gerust naar 085 – 04 71 009 of laat een bericht bij ons achter via het contactformulier. Wanneer profiteert u van een gastouder uit Emmen?

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.