Gastouder Borne

Op zoek naar een gastouder in Borne?

Gastouderbureau Krokodilletje is uw partner voor het vinden van een geschikte gastouder in Borne. Kiest u voor één van de gastouders in Borne die bij Krokodilletje staan ingeschreven, dan is uw kind verzekerd van alle persoonlijke aandacht die het nodig heeft. Daarbij is het voor de meeste gastouders geen probleem om uw zoon of dochter bij u thuis op te vangen.

De eisen voor een gastouder in Borne

Het is ons doel om voor u op zoek te gaan naar een gastouder met wie u en uw kind beiden meteen een klik hebben. Om hierop toe te zien voeren we regelmatig gesprekken met onze gastouders. En wanneer een nieuwe gastouder zich bij ons aanmeldt, wordt deze persoon zorgvuldig door ons gescreend. Alleen met een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) komt een gastouder in Borne of elders in aanmerking om kinderen op te vangen.

Gastouderopvang: waarom?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor opvang door een gastouder in Borne. In veel gevallen zult u de afweging moeten maken tussen gastouderopvang of opvang op de crèche. De drie belangrijkste voordelen van gastouderopvang:

Veel persoonlijke aandacht

Het voordeel dat door de meesten als het belangrijkste wordt beschouwd is de kleinschaligheid van de opvang. Een gastouder in Borne mag maximaal zes kinderen tegelijk opvangen, terwijl de groepen op het kinderdagverblijf niet zelden uit vijftien kinderen bestaan. Dat uw zoon of dochter bij een gastouder meer persoonlijke aandacht geniet is dan ook evident.

Verticale leeftijdsgroepen

Bovendien komt uw kind waarschijnlijk in contact met kinderen van andere leeftijden. Zo leert het leeftijdsverschillen in te zien en rekening te houden met de gedragsverschillen. Dit in tegenstelling tot op het kinderdagverblijf, waar doorgaans sprake is van ‘horizontale groepen’, waarbij de kinderen op basis van leeftijdscategorie bij elkaar worden geplaatst.

Flexibele opvang

Een derde reden om te kiezen voor een gastouder in Borne is hun flexibiliteit. Wanneer u eens verhinderd bent of plotseling een middag opvang nodig hebt kunt u rechtstreeks contact opnemen met de gastouder. Vergelijk dat met een crèche die om vijf uur de deuren sluit en u begrijpt dat een gastouder in Borne een stuk meer inschikkelijk is.

Een geschikte gastouder in Borne vinden

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte gastouder in Borne, kunt u zich via het inschrijfformulier inschrijven. Wij bekijken dan wie van onze ruim 1500 gastouders het best bij uw wensen aansluiten.

Hebben we een potentiële match gevonden, dan regelen we een gesprek tussen u beiden, zodat u kunt bepalen of u de welbekende klik voelt. Is dat het geval, dan kunt u onderling afspraken maken over bijvoorbeeld de frequentie van de opvang en de opvangtijden. Facturatie wordt op transparante wijze door het gastouderbureau geregeld.

Vragen?

Zijn er nog dingen onduidelijk? Stelt u ze dan gerust door te bellen of te mailen naar onderstaand telefoonnummer of emailadres. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen over uw zoektocht naar een geschikte gastouder in Borne!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.