Gastouder Assen

Gastouder Assen

Voor uw gezin in Assen bent u op zoek naar een gastouder. Het dagelijkse leven dient zich namelijk weer aan. Dat betekent: werk en andere afspraken. Toch wilt u wel dat uw kroost in de uren waar u afwezig bent, goed terecht komt. Schakel – voor een gastouder in Assen – daarom Gastouderbureau Krokodilletje in. Hier vindt u alleen specialisten die aan de hoogste eisen voldoen. Dus waar wacht u nog op?

De kwaliteit van onze opvang

Ieder kind verdient een geborgen en veilige omgeving. Bij u thuis, maar ook bij uw gastouder in Assen. Daarom werken wij alleen samen met specialisten, die bewezen hebben over de juiste kennis te beschikken. Zij zijn namelijk stuk voor stuk in het bezit van de verplichte diploma’s, een EHBO-certificaat en een VOG. Ook worden ze jaarlijks aan beoordelingen en scholingen onderworpen. Zo houden wij het niveau hoog. 

Hoeveel zal een gastouder in Assen kosten?

Helaas, kinderopvang is niet gratis. Wel kunt u van de overheid wellicht kinderopvangtoeslag ontvangen. Hier proberen wij – als gastouderbureau – zo min mogelijk aanspraak op te maken. Zo betaalt u geen aansluit- of wervingskosten. Wel kunnen wij koppelingskosten in rekening brengen. Dit is eenmalig. Verder betaalt u maandelijks € 49,95 aan bureaukosten. De kosten, die u uiteindelijk maandelijks kwijt bent, zijn verder afhankelijk van de afspraken die u met uw gastouder in Assen maakt.

Zelf in Assen gastouder worden?

Gastouder zijn. Dat is een prachtig beroep. Om nieuwe klanten naar u toe te trekken, kunt u zich aanmelden bij Gastouderbureau Krokodilletje. Hiervoor moet u natuurlijk wel aan enkele eisen voldoen. Gastouder worden in Assen betekent dat u veel verantwoordelijkheid krijgt. Uw opvang moet dan ook van hoge kwaliteit zijn. Gelukkig kunnen wij u daarmee helpen. Zo bieden wij verschillende cursussen aan, zoals:

 

 

In Assen een gastouder nodig?

Carrière. Huishouden. Vrienden en familie. Het is soms moeilijk om alle ballen in de lucht te houden. Voor veel gezinnen in Assen reden genoeg om een gastouder in te schakelen. Voor bewezen kwaliteit gaat u – ook in Assen – naar Gastouderbureau Krokodilletje. Hier vindt u namelijk alleen specialisten met de benodigde documenten. Schrijf u daarom vandaag nog bij ons in. Heeft u een vraag? Bel dan naar 085 – 04 71 009. U kunt ook ons contactformulier gebruiken. Heeft u straks uw gastouder in Assen gevonden?

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.