Gastouder Friesland

Gastouderbureau Friesland

Zoekt u naar een geschikte gastouder in Friesland? Gastouderbureau Krokodilletje helpt u graag verder. Op onze website kunt u direct zoeken naar de geschikte gastouder op basis van uw postcode of woonplaats. Krokodilletje staat voor het geven van persoonlijke aandacht aan uw kinderen. Dit in een kleine omgeving waarin uw kind zich snel thuis kan voelen. Door middel van verschillende activiteiten kan uw kind zich optimaal ontplooien. De gastouder in Friesland kan hierin uw kind begeleiden. Wilt u direct meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op via: 085 – 04 71 009

Een vertrouwde omgeving

Vooraf wordt eerst besproken wat de wensen en behoeften voor uw kind zijn. Op basis hiervan zoeken we samen naar de meest geschikte gastouder in Friesland. Het is mogelijk om uw kind bij de gastouder te brengen als u moet werken. Daarnaast kan de gastouder de opvang ook verzorgen bij u thuis. Zo blijft uw kind in zijn eigen vertrouwde omgeving. Wij kunnen een gastouder zoeken die al meer kinderen opvangt. Omdat wij de opvang graag kleinschalig willen houden, is er altijd een maximum aan kinderen wat opgevangen kan worden. Hier ontvangt u direct meer informatie over uw eventuele gastouder in Friesland.

Hoe kom ik aan een gastouder?

Een gastouder in Friesland kan zo gevonden zijn. Er zijn ruim 1500 ingeschreven gastouders actief op onze website. Hier komen dagelijks nieuwe gastouders bij. De kans dat er een geschikte gastouder in Friesland woont is zeer groot. Als u uw inschrijft krijgt u een bemiddelingsmedewerker toegewezen. Samen kunt u een selectie maken van de meest geschikte gastouders. Heeft u zelf al een kennis bereid gevonden om op te passen? Samen schrijft u zich gratis in. Wij verzorgen de inschrijving in het LRKP. Een gastouder in Friesland is dus zo gevonden!

Gastouder in Friesland via Krokodilletje!

Zoekt u naar een geschikte gastouder in Friesland? Dan bent u aan het juiste adres bij Gastouderbureau Krokodilletje. U kunt zich direct online aanmelden of telefonisch contact opnemen via: 085 – 04 71 009. Vragen over een gastouder in Friesland kunt u ook mailen naar: info@krokodilletje.nl.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.