Bedankt voor de knuffelbeer!

woensdag, februari 22nd, 2017

Hallo team Krokodilletje,

Namens Teun wil ik jullie hartelijk danken voor de superleuke knuffelbeer die jullie hem hebben toegezonden n.a.v. zijn ongelukkige valpartij! Hij laat hem niet meer los en wij vinden het heel attent van jullie!

Hartelijke groet,

Amelie

Handige chatfunctie!

woensdag, januari 25th, 2017

Hoihoi,

Ik zie dat ik nu met jullie kan chatten! Wou even zeggen dat jullie nieuwe chatfunctie op jullie site erg handig is!

gr,

Elsje

Bedankt voor de goede dienstverlening!

woensdag, november 23rd, 2016

Beste medewerkers van ‘Krokodilletje’,

Nu ik stop met mijn werk als gastouder, wil ik jullie bedanken voor de goede dienstverlening. Altijd alles op tijd, snel antwoord en duidelijk beleid. Fijn!

Groetjes,

Anna

Net overgestapt naar Krokodilletje en dat bevalt super!

woensdag, oktober 26th, 2016

Wij waren zeer ontevreden over ons oude gastouderbureau en zijn daarom overgestapt naar Krokodilletje, er ging veel verkeerd en we betaalde ook nog eens de hoofdprijs. Wij zijn zeer tevreden over de afwikkeling van alles bij jullie en dat de bureaukosten ook nog eens erg voordelig zijn!

Fam. Schinnen

Bedankt voor de korting voor de ehbo voor gastouders!

donderdag, augustus 25th, 2016

Hallo krokodilletje,

Fijn dat ik vanaf heden de ehbo voor gastouders via jullie met korting kan volgen.

dank julli wel!

Rashmin

Zojuist de online evaluatie ingevuld

woensdag, juni 22nd, 2016

Hoi,

Zojuist heb ik de online evaluatie ingevuld en dit vindt ik wel superfijn, bij mijn vorige bureau moest ik door een stapel formulieren heen waar ik niet echt vrolijk van werd!

Greetz,

Sanneke

Ideaal dat je nu zelf je afspraak kunt inplannen!

maandag, april 25th, 2016

Ik wou even laten weten dat ik jullie manier om zelf je afspraak in te plannen helemaal fantastisch vindt! Dat heen en weer gemail was altijd noodzakelijk maar wel onhandig, nu kan ik gewoon uit meerdere opties kiezen!

Hartelijke groet,

Esmee

complimenten voor de supersnelle werkwijze!

maandag, maart 21st, 2016

Hai Krokodilletje,

ik wil jullie complimenteren met de supersnelle werkwijze!

desiree

Net overgestapt van failliet gastouderbureau PI naar Krokodilletje!

maandag, maart 21st, 2016

Ons oude gastouderbureau PI is faiilliet gegaan en ik ben direct naar Krokodilletje overstapt. Alles was dezelfde dag nog perfect geregeld en dat voor maar €35 euros per maand!

tevreden groeten,

fam. haarsma

Bedankt voor de leuke attentie op dag van de gastouder!

maandag, maart 21st, 2016

Hallo Krokodilletje,

Ik kreeg op de dag van de gastouder een hele leuke en handige attentie van jullie opgestuurd en wil jullie bedanken dat jullie ieder jaar op de dag van de gastouder weer aan ons denken!

Groetjes,

Mariska

Snel geregistreerd!

maandag, maart 21st, 2016

Hoi hoi,

Ik wil even kwijt dat jullie de registratie voor het register supersnel hebben verwerkt! bij m’n vorige bureau was dit allemaal erg moeilijk en ging er van alles mis..

Duidelijke informatieverstrekking door dit bureau

maandag, maart 21st, 2016

Complimenten voor de duidelijke informatieverstrekking van dit bureau! Ik snapte niets van de wet regeling dienstverlening aan huis en heb er al meerdere bureaus naar gevraagt maar dat was erg onduidelijk. Ik belde naar krokodilletje en dit is mij volgens mij door de eigenaar duidelijk en uitvoerig toegelicht evenals alle andere belangrijke punten die bij opvang aan huis komen kijken. Zij mogen mij dan ook registreren in het Lrkp register.

Fijn gastouderbureau met goede service

maandag, maart 21st, 2016

Wij zijn sinds twee maanden aangesloten bij dit bureau en het bevalt ons heel goed. De service is goed, de medewerkers zijn heel behulpzaam en wij vinden het een erg fijn gastouderbureau.

Fam. Derks

hallo medewerkers van Krokodilletje,

maandag, maart 21st, 2016

hallo medewerkers van Krokodilletje,

Zojuist heb ik een nieuwe urenregistratie voor deze maand gedaan en ik ben helemaal verrast over hoe gebruikersvriendelijk hij is !!!
Jullie maken het steeds makkelijker met kopieren en sjablonen enzo .
Heel hartelijk bedankt daarvoor!

groetjes Jacquelien

Handig zo’n online evaluatie

maandag, maart 21st, 2016

Hoi Krokodilletje,

Ik wil even kwijt dat jullie nieuwe online evaluatieformulier een hele verbetering is. Het systeem werkt snel en geen gedoe meer met papieren heen en weer sturen!

Debbie

Hier wordt vlot gehandeld!

maandag, maart 21st, 2016

Na het aanleveren van onze gegevens hadden mijn gastouder en ik binnen een half uur de overeenkomsten al ter inzage ontvangen en was er al een afspraak ingeplant voor het koppelinigsgesprek! Deze snelheid spreekt ons ten zeerste aan want ik hou niet van langzaam gedoe!

Rebecca

Ook wij zijn helemaal happy bij Krokodilletje

maandag, maart 21st, 2016

Ook wij zijn helemaal happy. We komen echt van een rampenbureau waar alles verkeerd ging, maar hier krijg je gelijk antwoordt, gaat alles erg soepel en snel en ze zijn altijd bereikbaar. Het personeel is ook erg leuk!

KROKODILLETJE… GA ZO DOOR TOPPIE

maandag, maart 21st, 2016

Net overgestapt van een ander GOB omdat ik hele fijne contacten heb en de site is duidelijk en transparant voor ouders en gastouders!! KROKODILLETJE… GA ZO DOOR TOPPIE

Gewoon een goed gastouderbureau

maandag, maart 21st, 2016

Ik vind het gewoon een goed gastouderbureau. Ze doen alles wat je van een professioneel bureau mag verwachten. Ze werken snel en wat mij wel opvalt is dat ze veel nieuwe gezinnen hebben die een gastouder zoeken.

groet,

Ans

Zeer snel een vervangende gastouder!

maandag, maart 21st, 2016

Goedendag,

Onze gastouder die bij ons thuis zou gaan opvangen moest door privé omstandigheden stoppen terwijl de GGD net was geweest voor de registratie. Wij zaten in zak en as maar Krokodilletje wist dezelfde dag nog een kennismakingsgesprek te organiseren met een andere gastouder. Het klikte meteen en we zijn enorm blij met deze snelle actie van Krokodilletje!

groeten,

Anette

Leuke facebookactie op de dag van de gastouder!

maandag, maart 21st, 2016

Wij vonden het idee om een bericht op de facebookpagina van krokodilletje voor onze gastouder achter te laten geweldig. onze kindjes hebben een leuke boodschap met foto achtergelaten voor onze gastouder en die had vervolgens van het bureau een uitnodigng gekekregen om eens op de facebooksite te kijken omdat er misschien iets leuks voor haar op stond! Zij was dan ook blij verrast!

Ideaal die opvangmarkt!

maandag, maart 21st, 2016

Hallo,

Ideaal die opvangmarkt van het Krokodilletje, ik heb mijn profiel geplaatst en ik kreeg binnen 2 dagen al een reactie van een gezin wat ook nog op een succesvolle match is uitgelopen!

Veel nieuwe aanvragen bij gastouderbureau Krokodilletje

maandag, maart 21st, 2016

ik zit nu enkele maanden bij krokodilletje en wat mij opvalt is dat zij erg veel nieuwe aanvragen voor mij hebben. Ik wordt bijna wekelijks benaderd door het bureau met een nieuwe aanvraag en dat is geweldig want ik zit bijna vol! Ook krijg ik veel reactie op mijn profiel die op de opvangmarkt staat en ik ben erg te spreken over het contact.

groetzels,

Bianca

Binnen een week een gastouder!

maandag, maart 21st, 2016

Gastouderbureau Krokodilletje heeft voor mij binnen een week een gastouder gevonden. Ik had snel een gastouder nodig omdat ik een nieuwe baan heb gekregen. Ik heb de aanvraag besproken met een medewerker bij mij thuis en ik werd de volgende dag nog teruggebeld met diverse opties voor een gastouder. Diezelfde week heb ik kennis kunnen maken en ik had gelijk een klik met een gastouder! Wij zijn erg blij dat we door Krokodilletje zo snel uit de brand zijn geholpen!

Goed bedrijf met duidelijk informatieverstrekking

maandag, maart 21st, 2016

Als gastouder vindt ik de informatieverstrekking van dit bedrijf erg goed. Ze hebben een duidelijke nieuwspagina en ook ontvang ik maandelijks hun nieuwsbrief met alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van gastouderschap. Bij vragen krijg ik altijd duidelijke en snelle antwoorden en wordt er echt tijd voor je genomen.

groet,

Anne

Erg leuk bureau met aardig personeel en leuke acties!

maandag, maart 21st, 2016

Mijn kindjes zitten nu 2 jaar bij een gastouder via Krokodilletje. Wij zijn allemaal blij met dit bureau. De medewerkers en eigenaren zijn altijd erg aardig en vriendelijk. Ook doen ze vaak leuke activiteiten zoals nu bijvoorbeeld een leuke knutselwedstrijd voor Pasen met leuke prijsjes! Ga zo door Krokodilletje!

Groetjes,

Jasmijn

Fijn bureau met lieve en enthousiaste medewerkers

maandag, maart 21st, 2016

Ik ben al 15 jaar actief als gastouder en heb inmiddels ervaring met diverse gastouderbureaus. Tot nu toe ben ik het meest gecharmeerd van Gastouderbureau Krokodilletje. Het bureau werkt erg persoonlijk (als ik bel weten ze gelijk wie ik ben) en ook is het bureau consequent. Betalingen verlopen altijd op tijd en transparant. Afspraken voor risico inventarisaties, evaluaties en workshops worden bij krokodilletje ook daadwerkelijk nagekomen. Wat mij nog meer opvalt is dat ze vaak nieuwe aanvragen voor mij hebben. Ik beveel krokodilletje bij iedereen aan want hier weet je zeker dat alles goed georganiseerd is.

Warme groet,

Irene

Ik krijg altijd snel antwoord en ze zijn goed bereikbaar

maandag, maart 21st, 2016

Hallo,

Topbureau vindt ik, als ik een mail stuur of ik wil iets weten krijg ik altijd ongelooflijk snel antwoordt terug, daar houd ik van. bij mijn vorige bureau moest ik soms wel 4 dagen wachten op voordat mijn email werd beantwoord.

grtz,

Annelies

Alleen voor daadwerkelijk afgenomen opvanguren betalen

maandag, maart 21st, 2016

Mijn kinderen gingen eerder naar het kinderdagverblijf. De kosten werden daar voor mij veel te hoog omdat ik hele dagdelen moest afnemen en door moest betalen in de schoolvakanties. Nu heb ik via Krokodilletje een gastouder en dat scheelt mij meer dan duizend euro per jaar. Ik betaal nu minder per uur en alleen voor de daadwerkelijk afgenomen uren.

Goede hulp bij vragen door gastouderbureau Krokodilletje

maandag, maart 21st, 2016

Krokodilletje heeft goed ondersteuning verzorgd bij vragen die ik had betreffende een gastkindje. Ik heb veel ervaring als gastouder maar ik wist niet goed hoe ik dit kindje moest begeleiden. Ik heb mijn vragen neergelegd bij hun en er werd gelijk een afspraak met mij gemaakt. Er is toen iemand bij mij geweest en na een uur gepraat te hebben heb ik hele goede adviezen gekregen die ook echt hebben geholpen. Deze service vindt ik echt super!

Marianne.

Veel aandacht voor evaluatiegesprekken

maandag, maart 21st, 2016

Hallo,

Mijn naam is Sonja (vraagouder) en wat voor mij echt een nieuwe ervaring is van een gastouderbureau is dat Krokodilletje veel aandacht besteed aan evaluatiegesprekken. Ik werd eerst keurig gebeld voor een telefonische evaluatie en na drie maanden is de eigenaresse Mayke bij mij thuis geweest voor een leuk en goed evaluatiegesprek samen met de gastouder. Ons vorige bureau heeft daarintegen nooit iets van zich laten horen.

dikke tien voor dit buro

maandag, maart 21st, 2016

ik geef dit buro een dikke tien, ben erg blij want ze komen hun afspraken altijd goed na

Al drie gezinnen door Krokodilletje!

maandag, maart 21st, 2016

Ik ben als gastouder nu een jaar bij krokodilletje en kom uit Arnhem. Sinds ik bij hun ben hebben ze mij al 5 nieuwe kindjes opgeleverd uit drie gezinnen! Hier ben ik erg blij mee!

Snel vervangende gastouder geregeld tijdens vakantie!

maandag, maart 21st, 2016

Goedendag,

Mijn ervaringen zijn ook goed met dit bureau. Mijn gastouder had twee weken vakantie en daardoor zat ik met een probleem. Toen ik belde kreeg ik de eigenaar aan de lijn en hij zei dat hij aan de slag zou gaan voor mij. Ik werd twee uur later al door hem gebeld en hij had twee gastouders gevonden die de noodopvang konden verzorgen! Topservice!

Jiska M.

Hoi mijn naam is Sacha en ben sinds een aantal jaren al aangesloten bij het Krokodilletje en dat tot zeer tevredenheid van mijn en mijn vraagouders

maandag, maart 21st, 2016

Hoi mijn naam is Sacha en ben sinds een aantal jaren al aangesloten bij het Krokodilletje en dat tot zeer tevredenheid van mijn en mijn vraagouders, die met al hun en mijn vragen terecht kunnen bij het gastouderbureau, je wordt er professioneel geholpen, en voor elk probleem wordt er samen een oplossing gezocht.

Het Krokodilletje is een erg prettig gastouderbureau met hart voor de zaak

maandag, maart 21st, 2016

Het Krokodilletje is een erg prettig gastouderbureau met hart voor de zaak. ze werken vlot, klantvriendelijk en in een prettige sfeer. ik ben blij dat ik met ze werk als gastouder.

vaak nieuwe gastkinderen en vriendelijke medewerkers

maandag, maart 21st, 2016

Ik vang nu bijna 2 jaar op via gastouderbureau krokodilletje. Wat mij opvalt is dat ik altijd erg vriendelijk en correct te woord wordt gestaan door de medewerkers en ze komen ook regelmatig met nieuwe ouders die een gastouder zoeken. Dit ben ik niet gewend van andere gastouderbureaus.

Fijn systeem voor de registratie van opvanguren!

zaterdag, maart 12th, 2016

Onze kinderen zitten ook bij een gastouder van dit bureau. Het bureau heeft een fijn systeem om de uren bij te houden. Waar ik eerst zat ging de urenregistratie met schriftelijke urenstaten wat ik echt vreselijk vond. Nu is alles overzichtelijk, ik log in en kan alles zo even checken!

Monique

Snelle betalingen volgens een strak schema!

zaterdag, maart 12th, 2016

Hoihoi,

Wat ik met name erg prettig vindt van krokodilletje is het betalingsverkeer. Ik weet altijd exact wanneer ik uitbetaald krijg, het verloopt altijd vlotjes en zij werken met een vast schema hiervoor. Ook krijg ik altijd erg snel reactie als ik een vraag heb.

groetjes,

Hermien

Ook wij hebben onze opvang geregeld via Krokodilletje

zaterdag, maart 12th, 2016

Ook wij hebben onze opvang geregeld via Krokodilletje. Wij zijn ongeveer driekwart jaar geleden met deze aardige mensen in contact gekomen. Zij hebben ons binnen twee weken aan een hele leuke gastouder geholpen voor mijn twee kindjes die een straat verderop bleek te wonen! Ze belden binnen een week al terug en ik kon gewoon kiezen uit drie gastouders in onze directe omgeving! Het contact is ook erg prettig en ook zijn ze niet duur. Ook wij kunnen dit bureau aan iedereen aanraden!

Een superleuk bedrijf met leuke mensen!

dinsdag, februari 23rd, 2016

Een superleuk bedrijf met leuke mensen! Wij hebben voor dit bureau gekozen omdat ze erg goedkoop zijn en ik vond dat ze ons heel snel hebben geholpen aan een gastouder. Ik had destijds dezelfde vraag bij drie andere bureaus neergelegd maar daar hoorde ik helemaal niks van terwijl ik na 6 dagen al werd teruggebeld door krokodilletje. Ze hadden meerdere opties voor ons waarna we twee dagen later bij mij thuis al een intakegesprek hadden! De mevrouw was goed voorbereid, zeer attent en had een leuke houten speelgoed krokodil bij zich voor mijn dochtertje! Ik super enthousiast over dit gastouderbureau!

 
Krokodilletje 9.3 /10 - 103 beoordelingen