Naam
Saskia

Woonplaats
Amsterdam

Aantal kinderen

Leeftijd kinderen
4 - 12 jaar

Opvang
Opvang bij gezin thuis

Naar school brengen?

Van school halen?

Naam school
willemsparkschool

Flexibele opvang?

Startdatum opvang
01/08/2019

Ouders zijn op zoek naar een gastouder aan huis per augustus voor opvang van hun 2 kinderen, meisje 7 jr en jongen 5 jr voor 3 vaste dagen en vaste uren.

Zij zoeken een gastouder op de maandag, dinsdag en woensdag. (Mocht de dinsdag niet lukken voor de gastouder dan is de donderdag ook een optie.)

Opvanguren zijn op de ma/di/do vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur (met uitloop tot 20.00 uur) en op de woensdag van 15.00 uur tot 18.00 uur (met uitloop tot 20.00 uur). Flexibiliteit in de avonduren is gewenst.

Beide kinderen gaan naar ’de Willemsparkschool.’ Zij zullen opgehaald moeten worden op ma/di/do om 15.00 uur en op wo om 12.30 uur. Ouders vinden het erg belangrijk dat de gastouder er voor de kinderen is en leuke dingen kan ondernemen, vandaar dat ouders op zoek zijn naar een gastouder die al eerder kan beginnen om avond eten/fruit kan voorbereiden voordat de kinderen van school gehaald worden.

De school is ongeveer 1,5 km van het huis van ouders, zij hebben een bakfiets waarmee de kinderen opgehaald kunnen worden.

Tijdens schoolvakanties zijn de opvangdagen hele dagen, vanaf 8.00 uur t/m ongeveer 18.00 uur.

Ouders hebben 3 honden en 1 kitten. (2 middelgrote honden en een chiwawa). Ouders vinden het belangrijk dat een gastouder op de hoogte is van de interactie tussen kind en honden.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze ouder


Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A