Gastouderbureau Krokodilletje zoekt gastouder voor Nadine in Rotterdam – 20190717

Plaatsingsdatum aanvraag: 17 juli 2019

 

Over de aanvraag

Moeder zoekt een ervaren en liefst wat oudere gastouder voor haar 2 zoontjes, een jongen van 5 en een jongen van 8 jaar. Opvang is nodig op dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Wellicht komt de woensdag er nog bij van 12.00 uur tot 20.00 uur. De opvang zal niet altijd tot 20.00 uur nodig zijn maar enige flexibiliteit is gewenst. Omdat moeder de enige opvoeder is zoekt zij een gastouder die als mede-opvoeder kan fungeren, met wie ze kan praten en sparren over de opvoeding en over de kinderen. Tevens zoekt ze iemand die haar wat kan ontlasten door wat licht huishoudelijke taken kan uitvoeren. Een eigen auto is een pre. Verder gebeurt er veel op de fiets dus de gastouder moet zich wel vertrouwd kunnen voelen om met 2 jongens door de stad te fietsen. De jongste zit achterop maar de oudste fietst zelf.

Naam
Nadine
Woonplaats
Rotterdam
Aantal kinderen
2
Leeftijd kinderen
4 - 12 jaar
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Naar school brengen?
Van school halen?
Naam school
Daltonschool de Margriet in Blijdorp
Flexibele opvang
Nee
Startdatum
20190923

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Moeder zoekt een ervaren en liefst wat oudere gastouder voor haar 2 zoontjes, een jongen van 5 en een jongen van 8 jaar.

Opvang is nodig op dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Wellicht komt de woensdag er nog bij van 12.00 uur tot 20.00 uur. De opvang zal niet altijd tot 20.00 uur nodig zijn maar enige flexibiliteit is gewenst.

Omdat moeder de enige opvoeder is zoekt zij een gastouder die als mede-opvoeder kan fungeren, met wie ze kan praten en sparren over de opvoeding en over de kinderen. Tevens zoekt ze iemand die haar wat kan ontlasten door wat licht huishoudelijke taken kan uitvoeren.

Een eigen auto is een pre. Verder gebeurt er veel op de fiets dus de gastouder moet zich wel vertrouwd kunnen voelen om met 2 jongens door de stad te fietsen. De jongste zit achterop maar de oudste fietst zelf.

Annuleer

Reageer op Gastouderbureau Krokodilletje zoekt gastouder voor Nadine in Rotterdam – 20190717

U kunt online alleen reageren op een van onze aanvragen met een profiel op de opvangmarkt.

  • Inloggen op uw profiel

  • Maak een profiel aan

Annuleer

Hi , bevestig uw beschikbaarheid voor Gastouderbureau Krokodilletje zoekt gastouder voor Nadine in Rotterdam – 20190717