Plaats aanvraag

Wolvega

Leeftijden

0-1 jaar


Opvanglocatie

Bij gastouder

Flexibele opvang

Startdatum

01/05/2024

Van school halen?

Naar school brengen?

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze ouder

Koen zoekt een gastouder
in Wolvega


Lieve en flexibele gastouder gezocht voor een baby van ongeveer 3 maanden oud tijdens de start van de opvang. Opvang is gewenst vanaf 1 mei 2024. ”Wij zijn Koen en Indy uit Wolvega, en zijn opzoek naar een flexibele gastouder voor ca 6 dagen in de maand. Binnenkort verwachten wij ons eerste kindje. Wij hebben een wat bijzondere werk situatie; het is namelijk zo; Koen werkt in de binnenvaart, dus is 7 dagen thuis en dan 7 dagen van huis. Indy werkt bij de NS als conducteur en gaat 3 dagen per week werken. Wij zoeken voor de 3 dagen in de week dat Koen niet thuis is dus 6 dagen per maand een gastouder. Alleen doordat Indy onregelmatig werkt is dit wel wat lastiger. Ze heeft wel een jaarrooster, maar de uren krijgt ze pas een week van te voren. Indy moet soms ook heel vroeg beginnen en is soms pas heel laat klaar, het zou dus het meest ideaal zijn als we ons kindje dan de avond voor de vroege dienst kunnen brengen. En bij een late dienst de volgende ochtend ophalen. Indy heeft het wel zo geregeld dat het nooit in het weekend hoeft. Het gaat meestal om de woensdag donderdag vrijdag. Maar af en toe ook een andere dag. Behalve de dinsdag dan is ze altijd vrij.

Bij gastouder

0-1 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

Heeft u een profiel op de opvangmarkt? Dan kunt u gemakkelijk reageren vanuit uw profiel. Klik hier om direct naar uw persoonlijke omgeving te gaan

Heeft u nog geen profiel op onze opvangmarkt? Dan kunt u reageren op deze aanvraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Uw beschikbaarheid voor deze aanvraag*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Uw beschikbaarheid voor deze aanvraag*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.