Plaats aanvraag

Vught

Leeftijden

1-4 jaar


Opvanglocatie

Opvang bij gezin thuis

Flexibele opvang

Startdatum

01/09/2020

Van school halen?

Naar school brengen?

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze ouder
Deze aanvraag is gesloten

Anniek zoekt een gastouder
in Vught

Deze aanvraag is gesloten

Lieve en zorgzame gastouder gezocht voor 3 kinderen, een dochter van 2,5 jaar, een zoon van 1 jaar een een dochter welke verwacht wordt in september. Er wordt gezocht naar een gastouder voor 2 dagen in de week. De gewenste opvangdagen zijn maandag, dinsdag of woensdag, deze dagen kunnen eventueel in overleg nog wijzigen. De opvangtijden zijn van 8:30u tot 17:30u. In de maanden oktober en november zijn er soms (in overleg) 3 dagen opvang nodig. Vanaf november misschien wel structureel 3 dagen opvang nodig.

De ouders vinden het belangrijk dat je graag met jonge kinderen werkt. Daarnaast zou het fantastisch zijn als je lekker met de kinderen op pad gaat, naar de speeltuin, naar de bieb (15 min. wandelen), en meespeelt met de kinderen. Ouders vinden het ook belangrijk dat de kinderen worden geprikkeld en uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en dat de gastouder veel uitlegt. Het zou heel fijn zijn als de gastouder zou willen zorgen voor het eten, zij  mag dan ook lekker aanschuiven. Op de maandagen in de even weken zou het fijn zijn als de gastouder wat licht huishoudelijk werk kan doen, wasje vouwen en strijken, de ramen zemen, een kinderbedje verschonen bijvoorbeeld. Op de maandagen in de oneven staat alles in het teken van de kinderen.

Opvang bij gezin thuis

1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A


Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.