Plaats aanvraag

Emmen

Leeftijden

1-4 jaar


Opvanglocatie

Opvang bij gezin thuis

Flexibele opvang

Startdatum

24/10/2022

Van school halen?

Naar school brengen?

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze ouder

Annelies zoekt een gastouder
in Emmen


Lieve en ondernemende gastouder gezocht :  De opvangtijden zullen ongeveer van 8.00 – 17.30u zijn. Kan eventueel ook tot 17.00u. Sowieso vinden we het fijn als we met de gastouder afspraken kunnen maken wanneer de tijden iets afwijken of wanneer een andere dag beter uitkomt (partner werkt in ploegen). De vrijdag kan ook een halve dag betreffen of dat deze op een andere dag valt.  Atlas, onze zoon (ik ben nu nog zwanger van de tweede) verdraagt vooralsnog geen grote hoeveelheden koemelk. We hebben 2 katten die ook naar buiten gaan. We zijn benieuwd of er in overleg mogelijkheid is tot het doen van een boodschapje of doen van wat (lichte) huishoudelijke taken. Onze zoon gaat nu (nog) 2 dagen in de week naar de opvang, we willen dit straks gaan combineren met een gastouder aan huis. Heeft u een plekje vrij? Laat het ons dan gelijk even weten!

Opvang bij gezin thuis

1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

Heeft u een profiel op de opvangmarkt? Dan kunt u gemakkelijk reageren vanuit uw profiel. Klik hier om direct naar uw persoonlijke omgeving te gaan

Heeft u nog geen profiel op onze opvangmarkt? Dan kunt u reageren op deze aanvraag via onderstaand formulier.

[gravityform id="10" title="false" description="false" ajax="false"]

[gravityform id="10" title="false" description="false" ajax="false"]

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.