Ik ben gastouder Deborah uit Drachten

 

Over Gastouder Deborah uit Drachten!

Mijn naam is Deborah en ik ben 27 jaar. Samen met mijn man en kinderen wonen wij in een gezellige ruime hoekwoning in Drachten met een ruime tuin en voldoende speelgelegenheid.  

Meer lezen
Naam
Deborah
Leeftijd
32
Woonplaats
Drachten
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20130692
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
18/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Mijn naam is Deborah Engel en ik ben 27 jaar. Samen met mijn man en kinderen wonen wij in een gezellige ruime hoekwoning in Drachten met een ruime tuin en voldoende speelgelegenheid.

Ik ben een enthousiaste vrouw die het belangrijk vindt om de juiste zorg en aandacht aan uw kindje te geven. Ik vind het erg leuk om spelenderwijs kinderen dingen te laten ontdekken, door bijvoorbeeld knutselwerkjes en uitstapjes met ze te maken.

Ook voor baby’s zorgen, vind ik heel erg fijn. Omdat voor hun de drie R-en zeer belangrijk zijn, zal ik volledig aan uw schema voldoen. Mijn voorkeur gaat uit naar kinderen van 0 tot 4 jaar. Mocht er een broertje of zusje zijn waarover we afspraken kunnen maken dan is dat geen probleem.

Kortom, bent u op zoek naar een gastouder die geduldig en liefdevol omgaat met uw kind? Misschien kan ik wat voor u betekenen.

Annuleer

Reageer op Gastouder Deborah uit Drachten!

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.