Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Tara uit Almere. Ik ben 4 jaar geleden begonnen als gastouder, hiervoor werkte ik al vanaf 2000 als begeleidster bij verschillende kinderdagverblijven. En werk nu nog steeds 2 dagen op een kinderdagverblijf. Ik heb de opleidng SPW niveau 3&4 gevolgd. OOK heb ik de VVE cursus gevolgd en heb deze behaald. Daarnaast heb ik de cursussen  EHBO BHV gevolgd ook deze heb ik behaald.( Deze worden elke 2 jaar herhaald). Tijdens de opvang vind ik het belangrijk, dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij in huis en dat ze een huiselijke sfeer ervaren. Wanneer de kinderen bij mij komen, vind ik het leuk om samen met hun te gaan knutselen en ze voor te lezen en uiteraard moeten ze zichzelf kunnen zijn. Ik volg een vast dagritme. Ik heb 2 hondjes en 3 vogels bij mij in huis. De vogels zitten gewoon in hun kooi met het deurtje dicht. De kinderen kunnen met de hondjes spelen en knuffelen onder mijn toezicht. In de achtertuin heb ik een picknicktafel staan, een zand/water tafel en een kleine wipwap, waarop de kinderen leuk kunnen spelen. Achter het huis staat een speeltuin, waar ik met de kinderen naar toe ga wanneer het mooi weer is. Ook hebben we een kinderboerderij, dit is alleen te ver om samen met de kinderen er naar toe te lopen. Daarom gaan we altijd met de auto er naar toe. Tijdens de opvang maak ik gebruik van mijn auto, fiets of we gaan lopends. Ik heb een stapelbed/ledikant tot mijn beschikking, zelf heb ik geen kinderwagen. Daarom vraag ik aan de ouders om hun kinderwagen mee te nemen.


Gastouder Tara
uit Almere


Ik ben gastouder Tara uit Almere. Ik ben 4 jaar geleden begonnen als gastouder, hiervoor werkte ik al vanaf 2000 als begeleidster bij verschillende kinderdagverblijven. En werk nu nog steeds 2 dagen op een kinderdagverblijf. Ik heb de opleidng SPW niveau 3&4 gevolgd. OOK heb ik de VVE cursus gevolgd en heb deze behaald. Daarnaast heb ik de cursussen  EHBO BHV gevolgd ook deze heb ik behaald.( Deze worden elke 2 jaar herhaald). Tijdens de opvang vind ik het belangrijk, dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij in huis en dat ze een huiselijke sfeer ervaren. Wanneer de kinderen bij mij komen, vind ik het leuk om samen met hun te gaan knutselen en ze voor te lezen en uiteraard moeten ze zichzelf kunnen zijn. Ik volg een vast dagritme.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.