Leeftijd gastouder

44 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 625

Flexibele opvang

Woonplaats

Schuilenburg/Randenbroek

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

In de reguliere opvang merkte ik dat de kinderen te weinig aandacht en liefde kregen. Tijdens de laatste week van mijn zwangerschapsverlof ben ik begonnen als gastouder. Dit voelde helemaal goed. En nog geen dag spijt van gehad. Het werken met kinderen vind ik heerlijk!

Ik vind liefde, emotionele veiligheid en welbevinden belangrijk om een kind te bieden. Dit zie ik als de basis voor zelfvertrouwen en ontwikkeling bij kinderen.

Door de jaren heen heb ik verschillende trainingen en workshops gevolgd. Het blijven ontwikkelen van jezelf vind ik van groot belang. Twee die ik heb gevolgd waren: “Positief en creatief opvoeden” van kinderpsycholoog Tischa Neve en de verkorte training ‘TINK’ met onderwerpen als: sensitieve responsitiviteit, structuren en grenzen stellen en zelfreflectie

Uiteraard heb ik mijn kinder-EHBO en Vog. En ook mijn stagiaires hebben deze.

Wij doen veel aan natuurbeleving, gaan veel naar buiten en de tuin is ingericht voor de opvang. We hebben in de tuin een stuk moestuin en daar mogen de kinderen lekker in rommelen. Ook hebben wij een lief konijn in de tuin.

Ik vind het leuk om activiteiten met de kinderen te doen en  kijk daarbij naar de behoeften van elk kinderen en stimuleer ze zoveel mogelijk.

Er is een vaste dagplanning met verschillende terugkerende elementen erin.

De kindaantallen verschillen per dag en de leeftijden zijn opbouwend.

Er is voldoende (houten) speelgoed en spel- en leermateriaal aanwezig, zoals Duplo, boekjes, een kinderkeukentje, knutselmaterialen etc, om alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren.

Er is een gezond voedingsaanbod, met veel fruit en groentes (een deel uit onze eigen moestuin

Wij wonen in een gezellige kinderrijke wijk in Amersfoort met vele speeltuinen en de kinderboerderij op loopafstand. Ik ben in het bezit van een auto, bakfiets en duowagen.

Mijn opvang staat geregistreerd als erkend leerbedrijf bij de SBB. Dit houdt in dat ik stagiaires begeleid en leermogelijkheden geef tijdens het werk. Het voordeel van werken met een stagiaire is dat naast dat ik iemand opleid als een toekomstige collega, ik een extra paar handen en ogen heb tijdens mijn werk.

Met een collega gastouder uit mijn wijk spreek ik regelmatig af samen met de kinderen. Wij doen samen leuke activiteiten  binnen en buiten. Zodoende kennen wij elkaars kinderen goed en kunnen we (indien nodig) opvang aanbieden als de ander ziek is of met vakantie.

Momenteel heb ik plaats op de maandag en donderdag.

Neem voor meer informatie gerust contact op.

 

Groetjes Tamara

 


Gastouder Tamara
uit Schuilenburg/Randenbroek


Hallo ouders, ik ben Tamara uit Amersfoort. Kinderen zijn mijn passie ❤️ Ik ben moeder van 2 kinderen van 7 en bijna 11 jaar Ik ben bijna 20 jaar werkzaam in de kinderopvang, waarvan 7 jaar als gastouder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.