Ik ben gastouder Janomi uit Ter Aar

 

Over Ik ben gastouder Sandra uit Ter Aar

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Sandra van Rijzen. Samen met mijn man Mark en twee zoons Ruben en Dylan wonen wij in een rustige buurt van Ter aar. Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan en dat is ook de reden dat ik ruim tien jaar geleden begonnen ben als gastouder. De opvang bied mogelijkheid voor kinderen van 0-4 jaar. Ik ben een rustig en geduldig persoon en vind het heerlijk om te zien hoe een kind zich ontwikkeld en zal hen daar in stimuleren.

Meer lezen
Naam
Janomi
Leeftijd
45
Woonplaats
Ter Aar
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5.50
Beschikbaar vanaf
01/03/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Sandra van Rijzen. Samen met mijn man Mark en twee zoons Ruben en Dylan wonen wij in een rustige buurt van Ter aar. Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan en dat is ook de reden dat ik ruim tien jaar geleden begonnen ben als gastouder. De opvang bied mogelijkheid voor kinderen van 0-4 jaar. Ik ben een rustig en geduldig persoon en vind het heerlijk om te zien hoe een kind zich ontwikkeld en zal hen daar in stimuleren. Het samen spelen, delen en respecteren van elkaar is erg belangrijk en ik zal ze daar in begeleiden. We bieden uw kindje een veilige, vertrouwd en gezellige opvang aan. Wil je meer over ons gastgezin weten neem dan contact op met gastouderbureau Krokodilletje Groetjes Sandra

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Sandra uit Ter Aar

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.