Leeftijd gastouder

37 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Drachten

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben Gastouder Mieke uit Drachten. Ik ben 25 jaar geleden begonnen als gastouder. Ik was een van de eerste gastouders. Ik ben begonnen toen mijn zusje opvang nodig had en toen ben ik die opvang gaan doen. Ik heb van alles gedaan, ik heb bijvoorbeeld op een accountantskantoor en in een winkel gewerkt. Ook heb ik vrijwilligers werk gedaan. Ik heb helpende zorg en welzijn niveau 2 gedaan. Bij de gastouder academie heb ik meerdere modulles/cursussen gedaan. Tevens heb ik kinderEHBO gedaan. Ik heb 4 volwassen kinderen, ze zijn allemaal het huis uit en hebben een eigen gezin. Ik vind het belangrijk dat er tijdens de opvang structuur rust en regelmaat is. Ik vind goede hygiëne en een gezonde omgeving respect voor elkaar en normen en waarden belangrijk.  Wat doen we niet? We doen echt van alles, naar buiten gaan, boodschappen doen, puzzels maken, kleuren, knutselen voor bijvoorbeeld moederdag en alle andere feestdagen. Er is wel een ritme, bijvoorbeeld tussen half 10 en 10 uur fruit eten, maar indien nodig kan het ritme worden aangepast. Op dit moment heb ik alle leeftijden in de opvang, kinderen van 0-12 jaar, maar dit is allemaal wel erg flexibel. Wij hebben 2 hondjes (een kooiker en een kruising stabijxkooiker), de honden zijn al op leeftijd. Met de kinderen gaat prima samen.  Eventueel kunnen de opvangruimte/speelruimte afgesloten worden zodat de honden daar niet kunnen komen. Wij wonen in een ruime hoekwoning en hebben  5 slaapkamertjes ter beschikking. Er is van alles is de buurt, tegen over onze woning is een speeltuin. Naast onze woning is een groot plein en grasveld waar we ook activiteiten kunnen doen. Zelf hebben wij ook een ruimte tuin met allerlei speelgoed.  Ik maak gebruik van de auto en fiets of bolderkar, wanneer dit nodig is. Alles is ter beschikking om de kinderen op de vangen, bijvoorbeeld een dubbele wagen en enkele wagen en auto- en fietsstoeltjes  Ik woon vlakbij de Tille.


Gastouder Mieke
uit Drachten


Ik ben Gastouder Mieke uit Drachten. Ik ben 25 jaar geleden begonnen als gastouder. Ik was een van de eerste gastouders.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.