Leeftijd gastouder

64 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6

Flexibele opvang

Woonplaats

Drachten

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben Gastouder Mieke uit Drachten en 30 jaar geleden gestart als gastouder. Ik was een van de eerste gastouders hier in de regio. Mijn werkzaamheden ben ik gestart toen mijn zusje opvang nodig had en ben ik die opvang gaan doen.heb ik van alles gedaan, ik heb bijvoorbeeld op een accountantskantoor en in een winkel gewerkt. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk met kinderen gedaan. De opleiding die ik gedaan heb is helpende zorg en welzijn niveau 2. Bij de gastouder academie heb ik meerdere modules/cursussen gedaan. En natuurlijk heb ik kinder EHBO gedaan. Onze 4, inmiddels volwassen kinderen, hebben allemaal hun eigen plekje gevonden samen met hun partner en kinderen. Ik vind het belangrijk dat er tijdens de opvang roest, reinheid en planning is. Hygiëne en een gezonde omgeving, respect voor elkaar, normen en waarden bij ons hoog in het vaandel. Wat doen we zoal?We doen van alles, naar buiten gaan, doen, puzzels maken, kleuren, knutselen voor bijvoorbeeld echt boodschappen en alle andere feestdagen. Er is wel een vaste structuur gedurende de dag, bijvoorbeeld tussen half 10 en 10 uur fruit eten, maar indien nodig kan daar van worden afgeweken. Op dit moment heb ik alle leeftijden in de opvang, kinderen van 0-12 jaar, maar dit is allemaal heel erg flexibel. Wij hebben 2, nog jonge honden die heel goed samen kunnen met kinderen. In hun enthousiasme ze te druk worden maar dat verbeterd naarmate ze ouder worden. Eventueel kunnen de opvangruimte/speelruimte worden afgesloten zodat de honden daar niet kunnen komen. Wij wonen in een ruime hoekwoning en hebben 4 slaapkamers ter beschikking, voor de kinderen die nog een middagdutje nodig hebben. Er is van alles te doen in de buurt, tegen over onze woning is een speeltuin. Naast onze woning is een groot plein en grasveld waar we ook activiteiten kunnen doen. Zelf hebben wij een ruime tuin met allerlei speelgoed. Ik maak gebruik van de auto, fiets en/of bolderkar, wanneer dit nodig is. Voor de kleinere op te vangen kinderen, is er bijvoorbeeld een dubbele wagen, een enkele buggy en auto- en fietsstoeltjes. Ik woon vlakbij de school de Tille en ook bij de Sint Lukas school zijn wij dagelijks te vinden. Voor meer informatie zoals avond of weekendopvang en/of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen via de site van Krokodilletje.

Wie weet tot ziens, met vriendelijke groet, Mieke


Gastouder Mieke
uit Drachten


Ik ben Gastouder Mieke uit Drachten en 30 jaar geleden gestart als één van de eerste gastouders hier in de regio.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.