Leeftijd gastouder

38 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.20

Flexibele opvang

Woonplaats

Helmond

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben Maaike en ik ben gastouder in Helmond in mierlo hout.

We wonen in een hele groene buurt in de wijk Mierlo-hout. Buiten zijn en buiten ontdekken is een heel belangrijk punt en visie binnen de opvang. Gastouderopvang Villa kakelbont kun je zien als een groene gastouderopvang.

Vanuit mijn ervaring als kraamverzorgster, pedagogisch medewerker, moeder, gastouder, vraagouder en bemiddelingsmedewerker heb ik heel veel ervaring binnen de kinderopvang.
Door de (werk)ervaring en verschillende scholingen kan ik mij goed inleven en heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd. Daardoor kan ik kinderen goed begeleiden en ondersteunen.

Hieronder een paar belangrijke herkenbare punten vanuit mijn gastouderopvang:

 

  • Wat ik zeer belangrijk vind tijdens het inplannen van de dagactiviteiten is goed overleg met de ouders. Ik houd rekening met specifieke wensen van de ouders en kinderen.

Ik heb veel ervaring op het gebied van kinderopvang, omdat ik als pedagogisch medewerker heb gewerkt. In de avonden en weekenden ben ik heel lang kraamverzorgende en planner kraamzorg geweest.Hierdoor ben ik goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van de opvoeding van kinderen.

  • Door alle ervaring vanuit mijn werk en als moeder, kan ik een veilige sfeer en fijne basis geven aan uw kind! De waarden die ik belangrijk vind zijn warmte en geborgenheid, persoonlijke aandacht, het kind laten ontwikkelen in zijn eigen tempo, consequent zijn, samen delen en samen spelen, respect voor elkaar en communicatie met de ouders over wensen ten aanzien van de opvoeding.

Gastouder Maaike
uit Helmond


Gastouderopvang Villa Kakelbont is gevestigd in een hele groene buurt .Buiten zijn en buiten ontdekken is een heel belangrijk punt en visie binnen de opvang. Gastouderopvang Villa kakelbont kun je zien als een groene gastouderopvang.  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.